Ben de çok sayıda bu türden buldum yardımcı olur musunuz türü nedirMessor sp. erkek aletesi.
Yeni konu açın, başkasının konusu altında yapmayalımBen de çok sayıda bu türden buldum yardımcı olur musunuz türü nedir
Konu açtım lakin beklemede hâlâ onaylanmadı türü acil olarak bilmek istiyorum ki nem vs dengesini ona göre ayarlayayım dedimYeni konu açın, başkasının konusu altında yapmayalım
Yakında onaylanır, siz normal karınca besler gibi bakın.Konu açtım lakin beklemede hâlâ onaylanmadı türü acil olarak bilmek istiyorum ki nem vs dengesini ona göre ayarlayayım dedim
Bugün öyle bir uçuş oldu ki yüzlerce kraliçe geziyordu etrafta ben artık koyacak yer bulamadım 22 kolonim var toplam şuan 2 önceden vardı 20 de bugün ekledimYine mi erkek geldi
Bi kraliçe bulamadım ya
20 tanesi de aynı cinsse salmanızı öneririm birazını, ilerde işçi çıkınca salmak zor olabilir.Bugün öyle bir uçuş oldu ki yüzlerce kraliçe geziyordu etrafta ben artık koyacak yer bulamadım 22 kolonim var toplam şuan 2 önceden vardı 20 de bugün ekledim
Bir kısmını Gaziantep içinde sahiplendirme yapacağım20 tanesi de aynı cinsse salmanızı öneririm birazını, ilerde işçi çıkınca salmak zor olabilir.