Arkadaşlar bir tane daha buldum bu %95 kraliçe eve geçince cam tüpte foto atacağım.ancak şöyle bir durum var bir anteni ve bir orta bacağı kopmuş bu sorun olur mu ne gibi sorunu olur
bacaktan bişey olmaz ama anten sıkıntiArkadaşlar bir tane daha buldum bu %95 kraliçe eve geçince cam tüpte foto atacağım.ancak şöyle bir durum var bir anteni ve bir orta bacağı kopmuş bu sorun olur mu ne gibi sorunu olur
evet kraliçeArkadaşlar bir tane daha buldum bu %95 kraliçe eve geçince cam tüpte foto atacağım.ancak şöyle bir durum var bir anteni ve bir orta bacağı kopmuş bu sorun olur mu ne gibi sorunu olur
yaşama ihtimali düşük ama şansını deniyebilirsin.1 yıldır arıyorum zar zor bir tane bulduk onunda anteni kopmuş şansa bak. Sıkıntısı ne olur ölür mü veya yumurtlamaz mı ?🤔
Fotograf cok garip ama myrmicaya benzetemedim thoraxi bi acayip duruyorYaşama ihtimali düşük veya yüksek diyemeyiz. Belli değil. Antenler koloni içersindeki iletişim için en önemli şeydir. Bacaktan bir sıkıntı olmaz. Karınca yaşar ama koloni kurma oranı da belli değil. Myrmica kraliçesi olabilir görseldeki
Thoraxi fully claustral olan cinslere nispeten daha küçük duruyor. Ondan dolayı myrmica dedim. Arkadaş net fotoğraf atarsa, net bir cevap verebilirimFotograf cok garip ama myrmicaya benzetemedim thoraxi bi acayip duruyor
Bence thoraxi cok kucuk durmuyor kafa yapisi cok myrmicaya benzemiypr ama bu fotografdan yorum yapmak dogru olmazThoraxi fully claustral olan cinslere nispeten daha küçük duruyor. Ondan dolayı myrmica dedim. Arkadaş net fotoğraf atarsa, net bir cevap verebilirim
Yaşama ihtimali düşük veya yüksek diyemeyiz. Belli değil. Antenler koloni içersindeki iletişim için en önemli şeydir. Bacaktan bir sıkıntı olmaz. Karınca yaşar ama koloni kurma oranı da belli değil. Myrmica kraliçesi olabilir görseldek
Hocam sizin yorumunuz nedir yeni fotoğraflaraThoraxi fully claustral olan cinslere nispeten daha küçük duruyor. Ondan dolayı myrmica dedim. Arkadaş net fotoğraf atarsa, net bir cevap verebilirim
Peki buna ilk işçiye kadar yem verip vermeyeceğimi nasıl öğrenebilirimEmin değilim bu konuda. Oxyopomyrmex bana da daha yakın geldi. İkinci bı tahmin ise myrmecina graminicola olabilir.