Kraliçe mi?

evetyunusemre

Yumurta
Üye
okuldan gelırken buldum karıncayı boyle etrafta aranıyordu gezınıyordu bende aldım eve goturdum hazırladım tüpünü ama dollenmişmi hangi tür hatta kraliçemi ona bıle pek emın degılım cok vıdeo ızledım ama ılk deneyimim IMG_20220912_183513.jpgIMG_20220912_183532.jpg

karıncabuldum

Pupa
Üye
Aresin dediği gibi messor kraliçesi büyük ihtimal dollenmis 1 hafta karanlık ortamda ve titreşim olmayan bi yerde tutun 1 hafta sonra bakarsınız eğer yumurtlamissa dollenmistir zaten ilk iscileride 1 ay da çıkar şimdiden iyi hobiler iscisi çıkana kadar yemek vermenize gerek yok

evetyunusemre

Yumurta
Üye
Aresin dediği gibi messor kraliçesi büyük ihtimal dollenmis 1 hafta karanlık ortamda ve titreşim olmayan bi yerde tutun 1 hafta sonra bakarsınız eğer yumurtlamissa dollenmistir zaten ilk iscileride 1 ay da çıkar şimdiden iyi hobiler iscisi çıkana kadar yemek vermenize gerek yok
saol tesekkurler abıcım bılgı için dedıgını yapıcam saolasın tekrardan

efecakir

Yumurta
Üye
Arkadaşların dediği gibi Messor kraliçesi, yeni başlıyorsan bakması en kolay türlerden kendisi. Yüksek ihtimal döllenmiştir, ilk işçisi çıkana kadar izle bakalım zaten yemek vermene gerek yok o yüzden ışıklı ortamlardan uzak tut, sarsmaktan kaçın olabildiğince! İyi forumlar :)