Herkese merhabalar bugün bahçede badem kabuğunun içinde bu karıncayı buldum kraliçe midir ve cinsi nedir?
Aynı anda yazdım yanlış anlaşılmasınCrematogaster cinsi bir kraliçe bulmuşsunuz.
İğnesi insan derisini delemezCrematagaster kraliçesi iğnesi var dikkat edin yüksek ihtimal 1 ay içinde ilk işçiniz çıkar
Soksa ne olur kiCrematagaster kraliçesi iğnesi var dikkat edin yüksek ihtimal 1 ay içinde ilk işçiniz çıkar
Mikro un kurdu nerden ala bilirim bu benim ilk canlı yemle bakma deneyimim olacak yataklığı ne sürede bir değişiklik yapmalıyımBiraz kızarır alerjin varsa kötü yapar
Mikro un kurtları Antalyaçekirge,ankara canlı yem, adana canlı yem gibi sitelerden bulabilirsiniz. Aldığım tavsiye üzerine yataklıkla kepeği bol kullanmanız. Yataklık değişimini 3-4 haftada bir yapabilirsinizMikro un kurdu nerden ala bilirim bu benim ilk canlı yemle bakma deneyimim olacak yataklığı ne sürede bir değişiklik yapmalıyım
Akrep için alıyorum da mikro lazım yataklık ile kendim uğraşamam alicam onu da bi Antalya çekirge bakiyim olmazsa Ankara canlı yemMikro un kurtları Antalyaçekirge,ankara canlı yem, adana canlı yem gibi sitelerden bulabilirsiniz. Aldığım tavsiye üzerine yataklıkla kepeği bol kullanmanız. Yataklık değişimini 3-4 haftada bir yapabilirsiniz
Akrep için tartara,dubia ve morio kurdunu tavsiye ederimAkrep için alıyorum da mikro lazım yataklık ile kendim uğraşamam alicam onu da bi Antalya çekirge bakiyim olmazsa Ankara canlı yem
Minnak geliceği için mikro un kurdu lazım ama bir tek Ankara canlı yemde buldum bide yataklık aldım balkonda beslesem ve 2gunde bir yemek versem gelişimlerini yavaşlatır mıyımAkrep için tartara,dubia ve morio kurdunu tavsiye ederim
Balkonda beslemeniz halinde yataklığın içine her türlü böcek gelir o yüzden önermiyorum.Minnak geliceği için mikro un kurdu lazım ama bir tek Ankara canlı yemde buldum bide yataklık aldım balkonda beslesem ve 2gunde bir yemek versem gelişimlerini yavaşlatır mıyım
Üzerini tel sineklik ile kapatıp koysam sıkıntı olmaz herhaldeBalkonda beslemeniz halinde yataklığın içine her türlü böcek gelir o yüzden önermiyorum.
Çok ince bir tel sineklik varsa belki bir ihtimal kurtarır ama çok minik böceklerde oluyor neyse. Balkon yerine evin en soğuk odasına bakabilirsinizÜzerini tel sineklik ile kapatıp koysam sıkıntı olmaz herhalde
Oturduğum apartman merkezi sistem ile bunu bende düşündüm ince tel yapıştırsam daha sonra tülbent ile bağlasam bence iş görürÇok ince bir tel sineklik varsa belki bir ihtimal kurtarır ama çok minik böceklerde oluyor neyse. Balkon yerine evin en soğuk odasına bakabilirsiniz
Evet,işini görürOturduğum apartman merkezi sistem ile bunu bende düşündüm ince tel yapıştırsam daha sonra tülbent ile bağlasam bence iş görür
İğnesi insan derisini delemiyor.Crematagaster kraliçesi iğnesi var dikkat edin yüksek ihtimal 1 ay içinde ilk işçiniz çıkar