Bugün bir kraliçe uçuşuna denk geldim birsürü vardı yanımda tüp vs yoktu bırakıp geldim çok içim kaldı orda.Cataglyphis nodus major işçisi
Gidip kontrol edebilirsiniz yuva bulmak çok kolay bir iş değil nede olsa yerleri ararsanız illaki bulursunuzBugün bir kraliçe uçuşuna denk geldim birsürü vardı yanımda tüp vs yoktu bırakıp geldim çok içim kaldı orda.
Yuva bulmasına bulurum daha önce çok da buldum ama daha önce denk gelmedim bugün geldim bahçede çalışıyorum tüp vs yoktuGidip kontrol edebilirsiniz yuva bulmak çok kolay bir iş değil nede olsa yerleri ararsanız illaki bulursunuz
Anlatmak istediğimi tam olarak anlamadınız galiba karıncalar uçuştan inip kanatlarını direk döküp bir yeri yuva olarak belirlemiyorlar evinize yakın bir yerdeyse gidip kontrol edebilirsiniz uçtularmı diye uçmuş iseler yerlere bakın belki bulursunuzYuva bulmasına bulurum daha önce çok da buldum ama daha önce denk gelmedim bugün geldim bahçede çalışıyorum tüp vs yoktu
Köyde olmasam alırım da test tüpü vs yok yanımda şırınga olsa evde ondan yapardım.Anlatmak istediğimi tam olarak anlamadınız galiba karıncalar uçuştan inip kanatlarını direk döküp bir yeri yuva olarak belirlemiyorlar evinize yakın bir yerdeyse gidip kontrol edebilirsiniz uçtularmı diye uçmuş iseler yerlere bakın belki bulursunuz
Şişede beslemeyi deneyebilirsinizKöyde olmasam alırım da test tüpü vs yok yanımda şırınga olsa evde ondan yapardım.
Hocam herhangi bir kutuya vs. koyabilirsiniz, içinede nemli pamuk koyarsanız kısa süreliğine idare edebilir diye düşünüyorum.Köyde olmasam alırım da test tüpü vs yok yanımda şırınga olsa evde ondan yapardım.
Geçici olarak 15 20gün olur mu sipariş versem köye kargo gelmeye bilir dağda çünkü köyŞişede beslemeyi deneyebilirsiniz