Evet hocam şimdi yükledimfotoğraf eklemeyi unutmuşsunuz
nerden gördün kanka ben hala sadece abdomen görüyorumTetramorium kraliçesi
Knk göre göre gözüm alıştı tipinden bakıyorumnerden gördün kanka ben hala sadece abdomen görüyorum
benimle mi ?Knk göre göre gözüm alıştı tipinden bakıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada hemşeriyiz![]()
Evet seninle isminin soru 28 ile bitmiyor bende giresunluyum sen neresindensinBir fotoğraf daha çekmeyi dene karıncayı yakından ve üstten çekersen cinsini tam olarak söyleyebiliriz
benimle mi ?
merkezEvet seninle isminin soru 28 ile bitmiyor bende giresunluyum sen neresindensin
Yakın değiliz ben güce denim tanıdığın varmı belki akraba çıkarıztetramorium kraliçesi türü de caespitum gibi duruyor ancak kesin bişey söyleyemeyiz hayırlı olsun benim de ilk kraliçemdi
merkez
kanka plastik ince kaplar olabilir ince cam benzeri şeyler olabilir ama bunlar sağlıklı değil bir an önce tüp temin etmelisin hele ki tetramorium gibi dar alan seven bir cinste sıkıntı çıkarabilir. Tüp temin edene kadar dediğim şeylerde tutabilirsinTamamdır dostum çok sağol bi soru daha sorucam hazırlıklı olmadığım jcin yanımda deney tüpü yok acaba bakabilicegim bisey konusunda da yardım edebilir misin
güceyle çok bi alakamız yokYakın değiliz ben güce denim tanıdığın varmı belki akraba çıkarız![]()
Peki o zaman hayırlı bayramlar sana görüşürüzkanka plastik ince kaplar olabilir ince cam benzeri şeyler olabilir ama bunlar sağlıklı değil bir an önce tüp temin etmelisin hele ki tetramorium gibi dar alan seven bir cinste sıkıntı çıkarabilir. Tüp temin edene kadar dediğim şeylerde tutabilirsin
güceyle çok bi alakamız yok![]()