Arkadaşlar kraliçe olduğunu düşünüyorum ve bu kraliçenin bir kolonisi vardı aldım tekrar koloni oluşturur mu?
bence buldugunuz yere geri bırakın yoksa hem koloniye hemde kralıceye yazık olurArkadaşlar kraliçe olduğunu düşünüyorum ve bu kraliçenin bir kolonisi vardı aldım tekrar koloni oluşturur mu?
Ama orda bir tane daha vardı onu biraktımbence buldugunuz yere geri bırakın yoksa hem koloniye hemde kralıceye yazık olur
doğada kendi kolonisini kurmuş bir kraliçe esaret altında yaşayamaz. sadece kraliçe değil işçileride ölecektir. sana tavsiyem geç olmadan aldğının yere geri bırak ama bırakmam ben denemek istiyorum dersende günahı senin üstüne olurArkadaşlar kraliçe olduğunu düşünüyorum ve bu kraliçenin bir kolonisi vardı aldım tekrar koloni oluşturur mu?
zaten şu zamalar uçuş zamanları emin ol bunu bırakırsan yeni uçuş yapmış bir kraliçe bulucaksındırAma orda bir tane daha vardı onu biraktım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Türünü ablayabilir misiniz?
bitanesini bırakman önemli değil koloni bu zamana kadar 2 kraliçeli gelmiş şimdi o koloniyi tek kraliçeli bırakırsan koloni için çok sıkıntı olabilirAma orda bir tane daha vardı onu biraktım
Türünü ablayabilir misiniz?
Tamam o zamn bir de tüle koyulan suya ne kadar şeker konuluyo(başka bir kraliçe karınca için)doğada kendi kolonisini kurmuş bir kraliçe esaret altında yaşayamaz. sadece kraliçe değil işçileride ölecektir. sana tavsiyem geç olmadan aldğının yere geri bırak ama bırakmam ben denemek istiyorum dersende günahı senin üstüne olur
zaten şu zamalar uçuş zamanları emin ol bunu bırakırsan yeni uçuş yapmış bir kraliçe bulucaksındır
bitanesini bırakman önemli değil koloni bu zamana kadar 2 kraliçeli gelmiş şimdi o koloniyi tek kraliçeli bırakırsan koloni için çok sıkıntı olabilir
tül ?Tamam o zamn bir de tüle koyulan suya ne kadar şeker konuluyo(başka bir kraliçe karınca için)
Tüp pardon
tüpe şekerli su koymıcaksın sadece içme suyu koyacaksınTüp pardon