Evet kraliçe, türünü tam emin olmamakla birlikte lasius olduğunu düşünüyorum. Eğer lasius sa kraliçeleri ayırman lazım lasius larda Multi Queen olmaz, olsa bile odacıklı test tupunde olur. Öbür tür olması imkansızKraliçeyse hangi tür
Formicalarin gövde kısmı biraz daha kızıl olmuyomu hocam ? Yoksa ben mi yanlış biliyorumFormica fusca olabilir diye düşünüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tekil olarak bir tanesini ayırıp 3 adet önden yandan ve üstten fotoğraf ekleyiniz
Hangi formica hocam? Fusca siyah meselaEvet kraliçe, türünü tam emin olmamakla birlikte lasius olduğunu düşünüyorum. Eğer lasius sa kraliçeleri ayırman lazım lasius larda Multi Queen olmaz, olsa bile odacıklı test tupunde olur. Öbür tür olması imkansız
Formicalarin gövde kısmı biraz daha kızıl olmuyomu hocam ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum
Evet haklısın hocam ben düşünemedim onu bende genelde kızıllar var diye öyle düşünmüştüm 👍Belirgin bir thorax yok hemen kraliçe diyemezsiniz. Lasiusta değil formica kraliçesi bunlar. Multide çok düşük bir ihtimal olur fakat kurucu aşamadan sonra işçiler çıkınca diğer kraliçeyi öldürür yani imkansız değil
Hangi formica hocam? Fusca siyah mesela
Müsait olunca ekliycem çalışıyorum şuanHocam fotoğraf ekleseniz de biz tahmin yürütsek?