Hobiye başlama kararı almamdan 24 saat bile geçmemişti piknikteyken buldum. Türünü lasius olarak tahmin ediyorum. Ama tam emin değilim. Bide kraliçe midir?
Attım fotolarıAramıza hoş geldiniz Üsten görsel atarmısınız tapinoma veya lasius üsten ve abdomen kısmını çekip atarsanız keslenştirmeyi deniyim.
Sorun yok ben tapinoma diye düşünüyorum lasius ta olabilir 2 tür arasındayım halen. Yine de güzel tatlı türler bahçe karıncası diye geçer genelde bu türler.Hemen atiyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Attım
Attım fotoları
Çok net değil. Belli olmuyorsa başka fotolar çekiyim.
?Sorun yok ben tapinoma diye düşünüyorum lasius ta olabilir 2 tür arasındayım halen. Yine de güzel tatlı türler bahçe karıncası diye geçer genelde bu türler.
Tapinoma yada Lasius kraliçesi abdomen kısmını çekip atabilirsen ayrım yapabiliriz.Kraliçe mi?
?
Ama tapinoma gibi geldi banaTapinoma yada Lasius kraliçesi abdomen kısmını çekip atabilirsen ayrım yapabiliriz.
Tapinoma yada Lasius kraliçesi abdomen kısmını çekip atabilirsen ayrım yapabiliriz.
Ama tapinoma gibi ge
Abdomen sırt kısmı mı?Tapinoma yada Lasius kraliçesi abdomen kısmını çekip atabilirsen ayrım yapabiliriz.
Ama tapinoma gibi geldi bana
arka kısmıAbdo
Abdomen sırt kısmı mı?
Popo kısmı :dAbdo
Abdomen sırt kısmı mı?