İşçi.Arkadaşlar bugün buldum cataglyphs kraliçesi olabilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 6768
Tamam sağol geri bırakayım o zaman.
Karıncanın büyük olması kraliçe olduğu anlamına gelmiyor gördüğünüz üzere.Baya büyüktü kraliçe olabilir diye düşündüm yakınlarda da yuva yoktu tek bu vardı geçen gœrsuğum işçilerden daha büyüktü de belki kraliçe olabilir diye bir thmin ettim.
Karıncaları test tüpüne aktarıp test tüpünü elinize alıp çekmenizi öneririm, kameranın bu şekilde karıncaya odaklanması daha kolay olacağını düşünüyorum. İyi hobiler dilerim .Ekli dosyayı görüntüle 6918Ekli dosyayı görüntüle 6919Bunlar yardımcı olur mu?Ekli dosyayı görüntüle 6920
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kameram güzel çekerdi ama bir türlü çekemedim umarım bu fotoğraf yardımcı olur.
Tabiki atarım, instagramınızı öğrenebilir miyim?Profil resminizi özelden atabilir misiniz @Yaşar_Kabkap. İnstagram üzerinden atarsanız daha iyi olur
Sebebini bilmiyorum, bu test tüplerini nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?Arkadaşlar bunlar tapinoma kraliçesi diye düşünüyorum ve eğer kraliçe ise böyle birbirlerinin üzerlerinde durmaları ve ağızlarını birbirlerinin abdomenine koymaları normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 6930Ekli dosyayı görüntüle 6931
Birde bazı kraliçeler kendi abdomenini ısırıyor bu da normal mi?
sanırım hastanedeki kan tüplerindenSebebini bilmiyorum, bu test tüplerini nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?
Sebebini bilmiyorum, bu test tüplerini nerden aldığınızı öğrenebilir miyi
Pamukla kapatıcam yanımda pamuk yok ha birde hala sorumun cevabını alamadım bir sorun yok değilmi?o tıpalardan içeriye hava giremez kanki orayı pamukla kapat
sanırım hastanedeki kan tüplerinden
@ares11Arkadaşlar bunlar tapinoma kraliçesi diye düşünüyorum ve eğer kraliçe ise böyle birbirlerinin üzerlerinde durmaları ve ağızlarını birbirlerinin abdomenine koymaları normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 6930Ekli dosyayı görüntüle 6931
Birde bazı kraliçeler kendi abdomenini ısırıyor bu da normal mi?