2 fotoğraf var ilki erkek ikinci dişi gibi geldi ama emin olamam (erkeklerin kafası daha küçüktür ona bakarak anlarsın)daha yakından fotoğraf atarsanız daha emin oluruzEkli dosyayı görüntüle 4267
Kraliçe midir yeni başladım fotoğrafı iyi çekemediğinizden için özür dilerim
Evet kraliçe fakat uçuşunu yapmamış olabilir. Yuva yakınlarından aldıysanız bu ihtimal daha da fazla.
Bu arada ikisi ayrı karıncalar mı? İlk baştaki kraliçe evet.
Çiftleşmemiş olabileceğini söylediğim ikinci görseldeki kanatlı olan. Kraliçe olmayabilir bile. Yandan görsel lazım.
Dişi alate yani kraliçe adayı diyebilirim. Test tüpünde bakabilirsiniz. @Kraussei bir de sen bakar mısın yanlış bilgi vermeyelim.Yuva yakınından değil başka yerde buldum uçuşunu yapmış sağ olun aynı canlı fotoğraflardakiler tşk
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 4316
Ekli dosyayı görüntüle 4325Ekli dosyayı görüntüle 4326
Şimdi tekrar bakar mısınız lütfen
Kafasına dikkatlice bakarsan prens olduğunu görebilirsin bi daha ki sefere inşallah kraliçe bulursunYuva yakınından değil başka yerde buldum uçuşunu yapmış sağ olun aynı canlı fotoğraflardakiler tşk
Bulduğunuz yere salabilirsiniz. Yapılacak bir şey yok.bu prens karıncaya ne yapmalıyım hesap bana ait
Prens yani erkekYuva yakınından değil başka yerde buldum uçuşunu yapmış sağ olun aynı canlı fotoğraflardakiler tşk