Tamamdır. Zaten ilk defa buldum 2 tane yeterli olur.Evet bu da camponotus. Sizden ricam bulduğunuz tüm kraliçeleri almayın. 1-2 tane yeterli olacaktır.
Tam olarak türü cinsi ne?Evet bu da camponotus. Sizden ricam bulduğunuz tüm kraliçeleri almayın. 1-2 tane yeterli olacaktır.
Konuyla biraz alakasız ama bir sorum var görseldeki test tüplerinde su yok kısa süre içinde su koyup karanlık ortama koymanızın faydası olacaktırBağımsız bi yerde buldum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben bi tane daha buldum bu da mı componotus? Ekli dosyayı görüntüle 4115
Yapacağım şuan köy evinde olduğum için susuz tüpleri getirdim akşam eve götürücem. Evde yeni tüpleriyle yaşarlar artık.Konuyla biraz alakasız ama bir sorum var görseldeki test tüplerinde su yok kısa süre içinde su koyup karanlık ortama koymanızın faydası olacaktır
Ve şuanda telaş olmasınlar diye karanlık bi bez parçasının içine koydum.Yapacağım şuan köy evinde olduğum için susuz tüpleri getirdim akşam eve götürücem. Evde yeni tüpleriyle yaşarlar artık.
İyi yapmışsın iyi hobilerYapacağım şuan köy evinde olduğum için susuz tüpleri getirdim akşam eve götürücem. Evde yeni tüpleriyle yaşarlar artık.
Ve şuanda telaş olmasınlar diye karanlık bi bez parçasının içine koydum.
Sağolunİyi yapmışsın iyi hobiler
İkisBağımsız bi yerde buldum
Ben bi tane daha buldum bu da mı componotus? Ekli dosyayı görüntüle 4115
ikisinindw yandan daha net fotoğrafını atarmısınız tür tespitde çok iyi değilim ama az çok birşey söyleyebilirm diye düşünüyorum sadece şunu söyleyeyim
Türkiyede çokk fazla compo türü var o yüzden verdiğim bilgi sadece bir tahminden öteye gidemezİkis
ikisinindw yandan daha net fotoğrafını atarmısınız tür tespitde çok iyi değilim ama az çok birşey söyleyebilirm diye düşünüyorum sadece şunu söyleyeyim
Ek olarak fotoğraflar gayet net daha net fotodan kastım önünden ve yanında uzuvları belli olacak şekilde fotolar ————İyi Hobiler 🐜🙂
Ben de fellah ile sanctus arasında kaldım şuan yolculuk ediyorum o sebepten fotoğrafını çekemiyorum. Evee gidince 1 saate eklerim fotoğrafını eğer beklerseniz.İkis
Türkiyede çokk fazla compo türü var o yüzden verdiğim bilgi sadece bir tahminden öteye gidemez
Ek olarak fotoğraflar gayet net daha net fotodan kastım önünden ve yanında uzuvları belli olacak şekilde fotolar ————İyi Hobiler 🐜🙂
Ve teşekkürler size de iyi hobiler.Ben de fellah ile sanctus arasında kaldım şuan yolculuk ediyorum o sebepten fotoğrafını çekemiyorum. Evee gidince 1 saate eklerim fotoğrafını eğer beklerseniz.
İkis
Türkiyede çokk fazla compo türü var o yüzden verdiğim bilgi sadece bir tahminden öteye gidemez
Buyur kardeşim
Fellah gibi geliyo çünkü abdomen sanctuslarda sarı yoğunluk olur fellahlarda siyah yoğunluk olur.Ben de fellah ile sanctus arasında kaldım şuan yolculuk ediyorum o sebepten fotoğrafını çekemiyorum. Evee gidince 1 saate eklerim fotoğrafını eğer beklerseniz.
Ve teşekkürler size de iyi hobiler.
Buyur kardeşim
Ama senin fikrini de merak etmiyor değilim.Ben de fellah ile sanctus arasında kaldım şuan yolculuk ediyorum o sebepten fotoğrafını çekemiyorum. Evee gidince 1 saate eklerim fotoğrafını eğer beklerseniz.
Buyur kardeşim
Fellah gibi geliyo çünkü abdomen sanctuslarda sarı yoğunluk olur fellahlarda siyah yoğunluk olur.
Dediğim gibi net birşey söyleyemesmde büyük ihtimal ike fellah veya sanctus değil benim tahminim aethiops olduğu yönünde baya benziyorlar ama sanctus veya fellah değil ikisininde abdomeninin alt kısmında sarılıklar varBen de fellah ile sanctus arasında kaldım şuan yolculuk ediyorum o sebepten fotoğrafını çekemiyorum. Evee gidince 1 saate eklerim fotoğrafını eğer beklerseniz.
Ekli dosyayı görüntüle 4152Ekli dosyayı görüntüle 4153Ekli dosyayı görüntüle 4154
Buyur kardeşim
Fellah gibi geliyo çünkü abdomen sanctuslarda sarı yoğunluk olur fellahlarda siyah yoğunluk olur.
Ama senin fikrini de merak etmiyor değilim.
aethiopsler çok siyah ben karınca çiftliğim videolarını veya başka kanallara baktım büyük ihtimalle fellahDediğim gibi net birşey söyleyemesmde büyük ihtimal ike fellah veya sanctus değil benim tahminim aethiops olduğu yönünde baya benziyorlar ama sanctus veya fellah değil ikisininde abdomeninin alt kısmında sarılıklar var
50 tür arasından nasıl tespit yaptınız tam olarakaethiopsler çok siyah ben karınca çiftliğim videolarını veya başka kanallara baktım büyük ihtimalle fellah
söylediklerim tahminden öteye geçmez demişti50 tür arasından nasıl tespit yaptınız tam olarak
aethiopsler çok siyah ben karınca çiftliğim videolarını veya başka kanallara baktım büyük ihtimalle fellah
Daha ne kadar siyah oldun ki bildiğin kapkara bak fellahların altında sarılık varaethiopsler çok siyah ben karınca çiftliğim videolarını veya başka kanallara baktım büyük ihtimalle fellah
Sanctusunda üstünde böyle sarılık varaethiopsler çok siyah ben karınca çiftliğim videolarını veya başka kanallara baktım büyük ihtimalle fellah
Oval abdomen , Yarı yuvarlak Gövde Ve abdomen ile gövdesini birleştiren uzuvundanda yola çıkarsak aethiops olma ihtimali baya yüksek oluyoraethiopsler çok siyah ben karınca çiftliğim videolarını veya başka kanallara baktım büyük ihtimalle fellah
Tabi yinede isterseniz siz daha geniş çaplı bir araştırma yapabilirsinizaethiopsler çok siyah ben karınca çiftliğim videolarını veya başka kanallara baktım büyük ihtimalle fellah
Daha ne kadar siyah oldun ki bildiğin kapkara bak fellahların altında sarılık var
Sanctusunda üstünde böyle sarılık var
Oval abdomen , Yarı yuvarlak Gövde Ve abdomen ile gövdesini birleştiren uzuvundanda yola çıkarsak aethiops olma ihtimali baya yüksek oluyor
Tabi yinede isterseniz siz daha geniş çaplı bir araştırma yapabilirsiniz
Sağol, uzadı çünkü benim kameram kötü ve ikimiz de birbirimizin kafasını karıştırdık arkadaşla.bu konu biye bu kadar uzadı componotus sp. türü de zor anlaşılıyor