Yolda yürürken toprak üstünde denk geldim kraliçe mi kraliçeyse cinsi ne yumurtlar mı
messor diye yorumladimhenuz karinca hobisinde yeniyim ama bu kraliceye benziyor yuva yakinlarindan almadiysaniz yada aldiginiz yerde baska karinca yoksa kanatlari ayriksa net goremedim dollenmistir 1 2 hafta karanlik ortamda bekletin bekleyin yumurtlamassa dogaya salarsiniz
1 haftada yumurtlarlar genel olarak sen yinede kanatsiz kralice karinca da ara isini sansa birakma iyi hobilerTeşekkür ederim hepinize bir kaç gün tutayım duruma göre bakayım
Teşekkür ederim öyle yapacağım1 haftada yumurtlarlar genel olarak sen yinede kanatsiz kralice karinca da ara isini sansa birakma iyi hobiler
haklisin kanatlari dokulmedende kralice dollenmis olabiliyor ama bu dusuk ihtimal kanatli karinca dollenmemistir diyemeyiz zaten buyuk ihtimal dollenmemis deriz hatta kanatli kraliceleri 1 2 hafta bekletip bakalim sonra duruma gore devam ederiz bakmaya iyi forumlarBirsürü birleşik veya ayrı farketmeksizin kanatlı şekilde koloni kurmuş kraliçe var lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Forumdaki bir arkadaşın kolonisi
Ekli dosyayı görüntüle 3695
Test tüpü kurulumunda bir hafta beklet sürekli kontrol etme hatta hiç kontrol etme bir haftanın sonunda yumurtlarsa döllenmiştirYolda yürürken toprak üstünde denk geldim kraliçe mi kraliçeyse cinsi ne yumurtlar mı