Kraliçe mi?

y_serdar26

Yumurta
Üye
Yağmurdan hemen önce, nemli havada kraliçe avına çıktım. Bunu buldum, abdomen kısmında sarı çizgiler var. İnek öldüren diye bir arı türü duymuştum, o olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20250805_174118.jpg
    IMG_20250805_174118.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250805_174119.jpg
    IMG_20250805_174119.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250805_174115.jpg
    IMG_20250805_174115.jpg
    31.5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250805_174217.jpg
    IMG_20250805_174217.jpg
    10.3 KB · Görüntüleme: 17

Buckshott

Yumurta
Üye
Öncelikle belirtmeliyim ki konu hakkında net bir bilgim yok. Merak edip Gemini'ye sorduğumda bana şu cevabı verdi:

Kraliçe karınca gibi görünüyor. Vücut yapısı, özellikle büyük toraks (göğüs kısmı) ve karın bölgesi, tipik bir kraliçe karınca yapısına benziyor. Yaban arılarında (wasp) genellikle daha belirgin bir "bel" bulunur ve vücut daha pürüzsüz olabilir. Bu örnekte ise, daha kıllı ve sağlam bir yapı var, bu da karınca olma ihtimalini güçlendiriyor.

Öncelikle belirtmeliyim ki konu hakkında net bir bilgim yok. Merak edip Gemini'ye sorduğumda bana şu cevabı verdi:

Kraliçe karınca gibi görünüyor. Vücut yapısı, özellikle büyük toraks (göğüs kısmı) ve karın bölgesi, tipik bir kraliçe karınca yapısına benziyor. Yaban arılarında (wasp) genellikle daha belirgin bir "bel" bulunur ve vücut daha pürüzsüz olabilir. Bu örnekte ise, daha kıllı ve sağlam bir yapı var, bu da karınca olma ihtimalini güçlendiriyor.
Downvote atanlar için söylüyorum, bu benim görüşüm değil ve güvenilir bir bilgi olmadığını da söyledim. Belirttiğim tek şey araştırmamın sonucu.

KingCat

Intercaste
Üye

Downvote atanlar için söylüyorum, bu benim görüşüm değil ve güvenilir bir bilgi olmadığını da söyledim. Belirttiğim tek şey araştırmamın sonucu.
Bilgi tamamen yanlış.

Son düzenleme:

KingCat

Intercaste
Üye
Bilginin doğru olduğunu hiç bir zaman söylemedim. Son zamanlarda buradaki insanların körü körüne muhalif olmak için mesaj yazdığını düşünmeye başladım
Konu sahibinin yanlış düşünmemesi için yazdım söylediğim şey yanlış değil zaten muhaliflikle falan alakası yok. Yani kısaca ben siz yanlış bilgi veriyorsunuz demedim konu sahibinin o mesaja bakıp şaşırmaması için dedim. Yapay zekayı böyle konularda kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

emre9293

Majör
Üye
Yağmurdan hemen önce, nemli havada kraliçe avına çıktım. Bunu buldum, abdomen kısmında sarı çizgiler var. İnek öldüren diye bir arı türü duymuştum, o olabilir mi?
Kraliçe değil.

Ek olarak cinsi mutilla. Halk arasında inek katili denebilir.

Son düzenleme: