Bahçede buldum kraliçe mi prens mi emin değilim.
bana prenolepis nitens gibi geldi olabilir mi sizceLasius kraliçesi olduğunu tahmin ediyorum, daha iyi bilen biri hangi tür olduğunu söylecektir
bence nitense hiç benzemiyor benim bildiğim nitensler turuncu oluyorbana prenolepis nitens gibi geldi olabilir mi sizce
Türkiye'de Prenolepis'in sadece bir türü bulunuyor ve bu tür kahverengi-turuncu arası bir renge sahip. Yani prenolepis nitens olamaz (renkten dolayı). Onun dışında prenolepisler bildiğim kadarıyla siyah renkte olmuyorlar; sadece sarı, turuncu ve kahverengi renkte olabiliyorlar.bana prenolepis nitens gibi geldi olabilir mi sizce
fotografta siyah görünmüş ama normalde altın sarısı ve siyah arası bi renk o yüzden Prenolepis dedim daha net bi fotoğraf çekebilirsem soracam sonraTürkiye'de Prenolepis'in sadece bir türü bulunuyor ve bu tür kahverengi-turuncu arası bir renge sahip. Yani prenolepis nitens olamaz (renkten dolayı). Onun dışında prenolepisler bildiğim kadarıyla siyah renkte olmuyorlar; sadece sarı, turuncu ve kahverengi renkte olabiliyorlar.
Nitens turuncudurbana prenolepis nitens gibi geldi olabilir mi sizce