Cataglyphis cinsi kraliçe. Bicolar grubundan olduğunu düşünüyorum. Bu kraliçe için özel bir kurulum gerekli. Bu kurulumu sağlayabilirseniz besleyin.peki bu kraliçe mi?
Post petiole gözüküyor gibi ben mi yanlış görüyorum?Cataglyphis cinsi kraliçe. Bicolar grubundan olduğunu düşünüyorum. Bu kraliçe için özel bir kurulum gerekli. Bu kurulumu sağlayabilirseniz besleyin.
Hocam şuan uçuş Zamanı. Ben daha hiç bulmadım ama forumda bulanları görmeye başladım. Bu hayvanlarda en hoşuma giden şey kafalarıyla Yuva deliğini tıkamaları.Ah, keşke bende bulsam.
Açıların izin verdiği ölçüde crematogaster derim. Ancak lütfen farklı konu açın. Başkalarının konularını kendi konularımızla işgal etmeyelim.peki bu kraliçe mi?
1. fotoğraf post petiole var gibi duruyor ama 2. ve 3. fotoğrafta post petiole yok. 2. Ve 3. fotoğrafta petiole görünüyor.Post petiole gözüküyor gibi ben mi yanlış görüyorum?
Besleyenlerin yorumuna göre zorlayıcı. Yine de şansınızı deneyin isterseniz.Herkesten yardım ve desteği için teşekkür ederim. Peki girişi seviyesi mi daha doğrusu hangi seviye karıncadır ?
Tabii ki özel bir sıcaklık istekleri var mı Cataglyphis Nodus gibi bir ek aparata ihtiyacı var mı ?Besleyenlerin yorumuna göre zorlayıcı. Yine de şansınızı deneyin isterseniz.
İşçi karınca mıdır ?
İmkansız olmasa da oldukça zor bir türdür, yeni iseniz salmanızı öneririm.Herkesten yardım ve desteği için teşekkür ederim. Peki girişi seviyesi mi daha doğrusu hangi seviye karıncadır ?
Girişi geçtim çıkış seviyesi bile değil, Türkiye'de bakılabilecek en zor türleri saymaya başlasam aklıma ilk gelen türlerden biri olur.Herkesten yardım ve desteği için teşekkür ederim. Peki girişi seviyesi mi daha doğrusu hangi seviye karıncadır ?
Katılıyorum.Girişi geçtim çıkış seviyesi bile değil, Türkiye'de bakılabilecek en zor türleri saymaya başlasam aklıma ilk gelen türlerden biri olur.
Konu dışı ama siz yazdınız diye yazıyorum bende bulmak istiyorum. Neden bu kadar zor diye geçiyor?Girişi geçtim çıkış seviyesi bile değil, Türkiye'de bakılabilecek en zor türleri saymaya başlasam aklıma ilk gelen türlerden biri olur.
Farklı kurulumlar gerekiyor. Daha önce deneyenler olmuştu, kuru dal içerisinde bakmayı falan. Hiç işçi çıkartanı görmedim Türkiye'de. Cevap olarak şöyle extrem gereklilikleri var diye bir şey anlatmama gerek yok, başarı oranı çok düşük ondan dolayı.Konu dışı ama siz yazdınız diye yazıyorum bende bulmak istiyorum. Neden bu kadar zor diye geçiyor?
Meşe mazısı içinde yaşatmayı düşünüyorumFarklı kurulumlar gerekiyor. Daha önce deneyenler olmuştu, kuru dal içerisinde bakmayı falan. Hiç işçi çıkartanı görmedim Türkiye'de. Cevap olarak şöyle extrem gereklilikleri var diye bir şey anlatmama gerek yok, başarı oranı çok düşük ondan dolayı.
Normalde nasıl yerler de yaşıyorlar? Ares mi denemişti kuru dalı gülücük atmışta? 😄Farklı kurulumlar gerekiyor. Daha önce deneyenler olmuştu, kuru dal içerisinde bakmayı falan. Hiç işçi çıkartanı görmedim Türkiye'de. Cevap olarak şöyle extrem gereklilikleri var diye bir şey anlatmama gerek yok, başarı oranı çok düşük ondan dolayı.