Kraliçe mi?

KraliçeyeFısıldayan

Yumurta
Üye
Aralarındaki en büyüğü kraliçe hocam evet.
Halıyı kaldırınca farkettim altta yuva varmış zaten bir sürü karınca vardı, bende almadım işçi zannedip. Haftalardır kraliçe arıyordum ayağıma gelmiş anlamadım 🤦

Halıyı kaldırınca farkettim altta yuva varmış zaten bir sürü karınca vardı, bende almadım işçi zannedip. Haftalardır kraliçe arıyordum ayağıma gelmiş anlamadım 🤦
1000011164.jpg1000011163.jpg

1000011164.jpg1000011163.jpg
Tekrar buldum o büyük olanı kraliçe bu mu?

Son düzenleme:

KingCat

Replete
Üye

KraliçeyeFısıldayan

Yumurta
Üye
Hocam doğasından koparılması önerilen bir şey değil.
Şimdi dükkanın içi karınca dolu ister istemez temizlenmesi gerekiyor, onun yerine ben alıp besleyecem eğer yaşamazsa bir şey değişmiyor. Bende istemezdim yuvasından ayrılmasını.

Şimdi dükkanın içi karınca dolu ister istemez temizlenmesi gerekiyor, onun yerine ben alıp besleyecem eğer yaşamazsa bir şey değişmiyor. Bende istemezdim yuvasından ayrılmasını.
3 tane işçi aldım yanına. Şuan aşırı hareketliler, zaten baya stres yaptılar bu normal değil mi. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:

matildaeliz

Minör
Üye

3 tane işçi aldım yanına. Şuan aşırı hareketliler, zaten baya stres yaptılar bu normal değil mi. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Hocam karanlık ve oda sıcaklığı olan bir yerde sakince bekletin şekerli su ile. Çünkü hem kardeşlerinden ayrıldılar hem bilinmedik bir yerdeler hem de dev gibi biri onlara dokundu.

KraliçeyeFısıldayan

Yumurta
Üye