Bugün odama bu arkadaş girdi ama ne olduğunu anlayamadım. Sizce kraliçe mi? Eğer öyleyse türü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi akşamlar.
çok teşekkürler süpersin bir sorum daha olacak sence döllenmişmidir nasıl anlayabilirimFormica rufibarbis tür grubundan prenses/kraliçe.
Bence döllenmemiştir.kanatları kapalıya benziyor kanatları da dökmemiş. Belki kanadını dökmeyen türlerden olabilir.çok teşekkürler süpersin bir sorum daha olacak sence döllenmişmidir nasıl anlayabilirim
öneriniz nedir peki bide tüpü nereden alabilirim internet dışında hemen almak istiyorum çünküBence döllenmemiştir.kanatları kapalıya benziyor kanatları da dökmemiş. Belki kanadını dökmeyen türlerden olabilir.
İnternet dışından almak istiyorsanız, eczanelere sorabilirsiniz. Test tüpü yoksa da şırınga alıp tüp gibi hazırlayabilirsiniz.öneriniz nedir peki bide tüpü nereden alabilirim internet dışında hemen almak istiyorum çünkü
8 günde ideal koşulları sağladıysan yumurtlaması gerekiyordu.Güncelleme ayın 14 ünde odama girdi tüpüm olmadığından bir şişeye aldım şişe içerisinde bir kaç damla suyla ve karanlıkta bıraktım ve tüp arayışına geçtim daha bugün bir acilden kan tüpü aldım ve tüpledim sizce kraliçe midir türü tam olarak nedir döllenmişmidir döllenmişse 8 günde şişeye yumurtlarmıydı lütfen soruların tümünü yanıtlayacak bilgili bir kişi yardımcı olurs sevinirim iyi geceler
anladım çok teşekkürler iyi geceler dilerimKonu açıldığı gün size cins bilgisi verilmiş.
İki ihtimal de güçlü şuan için, şişenin geniş alan sağlamasından dolayı çiftleşmiş olsa bile yumurtlamayabilir. Şişenin içerisine su damlatmak yapamamanız gerekenlerin başlarında geliyordu...
Kraliçenin hâlâ kanatlı olduğunu da hesaba katıyorum, şişenin uygun koşulları sağlamamış olmasını da. Bu durumda hiç kimse kesin bir sonuç çıkaramaz size, yapmanız gereken tek şey kraliçeye dar alan sağlayıp tüpü karanlığa bırakmak.