Tetramorium sp.
Tahmin ettiğim gibi, Oxyopomyrmex cinsi bir kraliçe.
Teşekkürler kayıt edicem. bu kraliçeyi bulduğum yerin yanında bir tane daha buldum bu da aynı tür mü? Bu türü çok bilmiyorum Multi yapsam olur mu? İlk işçiye kadar beslemeli miyim? Tohum gibi şeyler yiyorlar mı?Tahmin ettiğim gibi, Oxyopomyrmex cinsi bir kraliçe.
Uçuş kayıt konusuna kayıt ederseniz, veri bulunması açısında çok güzel olur:
Sabit - Bulduğumuz Kraliçelerin Bulunduğu Tarihler ve Bölgeler
Bu başlık altında hepimiz bulduğumuz türlerin kraliçelerinin bulunma bilgilerini aşağıdaki formatta paylaşırsak Türkiye için çiftleşme uçuş zamanları hakkında bir veri tabanı oluşturabiliriz. Daha sonra forumumuza ait uçuş takvimi hazırlanırken de kullanılabilir. - Bulunan tür: (fotoğraf da...karincaciftligim.com
Merhabalar öğrenmek istiyorum o yüzden soruyorum ilk bakışta tetramorium kraliçesi gibi geldi bana tetramorium ile oxyopomyrmex cinsinin ayrımını nasıl yaparız anlatma şansınız var mı?Tahmin ettiğim gibi, Oxyopomyrmex cinsi bir kraliçe.
Uçuş kayıt konusuna kayıt ederseniz, veri bulunması açısında çok güzel olur:
Sabit - Bulduğumuz Kraliçelerin Bulunduğu Tarihler ve Bölgeler
Bu başlık altında hepimiz bulduğumuz türlerin kraliçelerinin bulunma bilgilerini aşağıdaki formatta paylaşırsak Türkiye için çiftleşme uçuş zamanları hakkında bir veri tabanı oluşturabiliriz. Daha sonra forumumuza ait uçuş takvimi hazırlanırken de kullanılabilir. - Bulunan tür: (fotoğraf da...karincaciftligim.com