Teşekkür ederimMessor cinsi kraliçe karınca.
test tüpünü cebimde taşıyodum baya bi buğulanmıştı ama yinede eve geçince test tüpü değiştirdim şu anlık test tüpünde bi sıkıntı yok.Ama karınca top gibi yuvarlanmış duruyo bi sıkıntı varmıdır acabaGüzel bir messor kraliçesi, fakat gözüme birşey takıldı yapmış olduğun test tüpü su sızdırıyor bu ilerde dahada ilerleyebilir vede yumurtaları boğabilir sen onu kontrol etmek için eydiğinde, başka bir test tüpüne alın vede Karınca Çiftliğim kanalından yapımına bakıp daha iyi bir şekilde yapabilirsiniz.
Bu su sızdırma olayı neden oluyor? Benim de messor kraliçeme olmuştu, boğulup ölmüştü.Güzel bir messor kraliçesi, fakat gözüme birşey takıldı yapmış olduğun test tüpü su sızdırıyor bu ilerde dahada ilerleyebilir vede yumurtaları boğabilir sen onu kontrol etmek için eydiğinde, başka bir test tüpüne alın vede Karınca Çiftliğim kanalından yapımına bakıp daha iyi bir şekilde yapabilirsiniz.
Tahminimce pamuğu az kullandığı için su sızdırıyor.Bu su sızdırma olayı neden oluyor? Benim de messor kraliçeme olmuştu, boğulup ölmüştü.
Olabilir, tüpü eğimli konumlandırmak bu sorunu çözer mi o zaman?Tahminimce pamuğu az kullandığı için su sızdırıyor.
Pamuğu fazla ittirmissindir, bende ilk başlarda öyle yapıyordum zamanla elim alışınca düzeldi pamuk hafif nemli olsa yeter.Bu su sızdırma olayı neden oluyor? Benim de messor kraliçeme olmuştu, boğulup ölmüştü.
Eyer yumurtluyorsa büyük ihtimalle bir sorun yoktur ama kesin olarak işcileri olunca belli olur.test tüpünü cebimde taşıyodum baya bi buğulanmıştı ama yinede eve geçince test tüpü değiştirdim şu anlık test tüpünde bi sıkıntı yok.Ama karınca top gibi yuvarlanmış duruyo bi sıkıntı varmıdır acaba
Hayır, zaten pamuğu biraz sıkı ve çok derine ittirmedikçe o test tüpü ile bambi jumping bile yapabilirsin😀Olabilir, tüpü eğimli konumlandırmak bu sorunu çözer mi o zaman?
Messorler tüpteki pamukla çok oynuyorlar astılıyorlar bence yeni tüpe geçirmek en mantıklısı ben pamuğu çok koyuyorum taşmasına karşı birde pamuğu çok ittirmeye gerek yok pamuk suyu emiyor çekiyor en uç kısmı biraz nemli olsa yeterOlabilir, tüpü eğimli konumlandırmak bu sorunu çözer mi o zaman?