Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki faklı karınca buldum tahminimce biri erkek biri kraliçe ama emin olamadım . Test tüpüm var ama pamuğum yok pamuk yerine kısa süreli nasıl su ihtiyaçlarını karşılarım.
İyi forumlar.
İlk iki fotoğrafta ki bir Messor prensesi diğer iki fotoğrafta ki ise bir Messor prensi. Peçete koymanız nem ihtiyacı için pamuk gelene kadar idare eder. Ama eğer çiftleşmediğini düşünüyorsanız geri doğaya bırakın çünkü Messor'lar havada çiftleşirler bundan dolayı test tüpünde çiftleşmeyeceklerini düşünüyorum.
Boyutlarını anlamanız için. Kısa süreki su ihtiyaçlarını gidermek için peçeteyi ıslatıp koydum. Saat 11 civarında Antepte buldum. Eğer faklı cinsiyettelerse çiftleşmeleri için aynı test tüpüne koyacağım.
İlk iki fotoğrafta ki bir Messor prensesi diğer iki fotoğrafta ki ise bir Messor prensi. Peçete koymanız nem ihtiyacı için pamuk gelene kadar idare eder. Ama eğer çiftleşmediğini düşünüyorsanız geri doğaya bırakın çünkü Messor'lar havada çiftleşirler bundan dolayı test tüpünde çiftleşmeyeceklerini düşünüyorum.