Messor prensi kesin olarak.Son fotoğraf sırt kısmı
@Adz94 bey postpetioleyi görmüyor musunuz efendim? Bu Messor cinsidir, iyi forumlar.Camponotus cinsi bir prenstir. Salabilirsiniz. İyi forumlar.
Prenses, farklı açılardan fotoğraflar atarsan cins tespiti de yapılabilir.Ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Messor prensesi olduğunu düşünüyorum.Yeterlimi
Eğer kraliçeyi tek başına bulduysan, döllenmiş olma ihtimali yüksek. Bu durumda, diğer kraliçelerin yumurtlamasını beklediğin gibi bekleyebilirsin. Ancak yuvanın girişinden aldıysan, büyük ihtimalle döllenmemiştir ve onu serbest bırakman daha iyi olur.Yumurta yapması için ne yapmam gerekir
Yok tek başına buldum enseme konmuştuEğer kraliçeyi tek başına bulduysan, döllenmiş olma ihtimali yüksek. Bu durumda, diğer kraliçelerin yumurtlamasını beklediğin gibi bekleyebilirsin. Ancak yuvanın girişinden aldıysan, büyük ihtimalle döllenmemiştir ve onu serbest bırakman daha iyi olur.
Ensene uçarak konduysa döllenmemiştir.Yok tek başına buldum enseme konmuştu
Uçarak konup konmadığını bilemiyorum evim bahçeli ve çalıştığım yerde ağaç var ben aldığımda elime uçmuyorduEnsene uçarak konduysa döllenmemiştir.
Bu kanıya nasıl vardınız?Ensene uçarak konduysa döllenmemiştir.
Ne yapmam gerekiyor şuan da pekiBu kanıya nasıl vardınız?
Doğru bir bilgi değil. (Düzenleye tıklamıştım ama ayrı yazmış.)Ensene uçarak konduysa döllenmemiştir.
Normal kraliçelerde olduğu gibi cover'ı kapatıp yumurtlamasını ve işçi çıkmasını bekleyebilirsin.Ne yapmam gerekiyor
Doğaya salın prensler yumurtlayıp koloni kuramaz.Ne yapmam gerekiyor
Hocam galiba bir yanlış anlaşılma oldu görseldeki kraliçe değil prens.Normal kraliçelerde olduğu gibi cover'ı kapatıp yumurtlamasını ve işçi çıkmasını bekleyebilirsin.
Fotoğraflar pek anlaşılır değil, kusura bakmayın yanlış olduysa.Doğaya salın prensler yumurtlayıp koloni kuramaz.
Hocam galiba bir yanlış anlaşılma oldu görseldeki kraliçe değil prens.
Fotoğraflar pek anlaşılır değil, kusura bakmayın yanlış olduysa.
Ne kusuru sorun yok bilgilendirme amaçlı söylemiştim.Fotoğraflar pek anlaşılır değil, kusura bakmayın yanlış olduysa.