Kraliçe değil sanırım
kanadı var amaİşçi sanırım
Boyutundan ve şeklinden dolayı kraliçe olmadığını düşündüm ama Cryptopone gibi küçük kraliçesi olan bir cins olabilir daha bilgili arkadaşlar cevap verirse güzel olurkanadı var ama
Kraliçe değil hatta Karınca değil. Bir yaban arısı.
zehirleri var mıKraliçe değil hatta Karınca değil. Bir yaban arısı.
Hiçbir şey yapamaz bu minik arkadaş. Yalnız türlerden, iğnesi de yoktur çok büyük ihtimalle, olsa dahi ciddi zarar veremez bu.zehirleri var mı
aga karınca kraliçe ama daha yeni doğmuş olabilir diye pek bilgim yok ama tatilde bundan dene buldum karıncaydıKraliçe değil hatta Karınca değil. Bir yaban arısı.
Hayır kraliçe değil. Böcek familyasının üyeleri larva, pupa ve böcek olmak üzere üç aşamalı hayata sahiptirler. Pupa aşamasından çıktıklarında vücut büyümesi tamamlanmış sayılır. Yani yeni doğmuş diye bir tabir kullanılamaz.aga karınca kraliçe ama daha yeni doğmuş olabilir diye pek bilgim yok ama tatilde bundan dene buldum karıncaydı
teşekkür ederim bende yeni başladımHayır kraliçe değil. Böcek familyasının üyeleri larva, pupa ve böcek olmak üzere üç aşamalı hayata sahiptirler. Pupa aşamasından çıktıklarında vücut büyümesi tamamlanmış sayılır. Yani yeni doğmuş diye bir tabir kullanılamaz.