camp sanctus majörü gibi duruyorKralice midir ve kralice olmasa bile turu nedir ?
Aşırı hızlı gerçekten yakalaması çok zor çekebileceğimi sanmiyorumCamponotus işçisi gibi duruyor ama emin olamadım başka fotoğraf atabilirmisiniz sırt kısmını yandan
Ya zaten işçiye çok benziyor ama hiç görmediğim bir işçi camponotus işçisi yüksek iht8malleAşırı hızlı gerçekten yakalaması çok zor çekebileceğimi sanmiyorum
Anladım teşekkürler.Ya zaten işçiye çok benziyor ama hiç görmediğim bir işçi camponotus işçisi yüksek iht8malle
Evet samiusmus bende buldum sonunda. Sanırım turkiyede çok yaygın bir tur değilCamponotus minoru. Veriler yeterli olmasa da Camponotus Samius olduğunu düşünmekteyim.
Aslında oldukça fazla kaydı var fakat kraliçesine Sanctus denilip geçtiğinden pek farkında değiliz.Evet samiusmus bende buldum sonunda. Sanırım turkiyede çok yaygın bir tur değil
Olabilir benim o kadar bilgim yokAslında oldukça fazla kaydı var fakat kraliçesine Sanctus denilip geçtiğinden pek farkında değiliz.
Camponotus MinorüKralice midir ve kralice olmasa bile turu nedir ?
Cevap verilmiş konulara aynı şeyi yazmaktan keyif mi alıyorsun?Camponotus Minorü