Bu bulduğum messor kraliçesi mi yardımcı olurmusunuz abdomeni bi ısırıyor normalmi balkonumda buldum az önce ve kanatları çok açık yıpranmış durumda hava 35 derece
Peki döllenmişmiTetramorium cinsi kraliçe.
2 hafta karanlıkta bekletirsen ve yumurtlamamışsa muhtemelen döllenmemiştirPeki döllenmişmi
Kanatlarını ne zaman döker çünkü baya bi yıpranmış2 hafta karanlıkta bekletirsen ve yumurtlamamışsa muhtemelen döllenmemiştir
1 2 güne döker tabi dökmesi şartta değil dökmedende yumurtlayabilirKanatlarını ne zaman döker çünkü baya bi yıpranmış
Peki bu türü ne ile beslmeliyimEvet yumurta
Dubia, tartara, un kurdu, alternatif protein kaynakları, şekerli veya ballı su vb.Peki bu türü ne ile beslmeliyim
İlk işçi çıkana kadar besleme ihtiyacı yok ama ben yinede beslerim enerji için bir kaç tane toz şeker yada muz verilebilir protein için şuanlık yumurta sarısını ya da beyazını yer canlı yem işçilerden sonra vermenizi tavsiye ederimPeki bu türü ne ile beslmeliyim
Teşekkür ederimİlk işçi çıkana kadar besleme ihtiyacı yok ama ben yinede beslerim enerji için bir kaç tane toz şeker yada muz verilebilir protein için şuanlık yumurta sarısını ya da beyazını yer canlı yem işçilerden sonra vermenizi tavsiye ederim
Bi problem olur muMerhaba ilk işçilerim çıktı muz verdim ama yemediler normal mi
Dostum daha ne kadar bu konuyu kullanmayı düşünüyorsun, soru soracaksan yeni konu aç lütfen.Merhaba ilk işçilerim çıktı muz verdim ama yemediler normal mi
Normal her karınca muz yemez veya senin kolonin sevmemiş olabilir kesin yer diye bişey yokMerhaba ilk işçilerim çıktı muz verdim ama yemediler normal mi