İşçi bırakmıyor antenine tutunmuş peki ya döllenmiş olma ihtimali nedir ışığa geldi evimin balkonunaPheidole prensesi. Bir yuva yakınından almadıysanız işçiyi bırakabilirsiniz.
Messor kolonisine koymamalısınız. Yeni bir tüp hazırlayabilirsiniz.
Döllenmiş olabilir elbette. Bir süre tüp düzeninde bekletebilirsiniz.İşçi bırakmıyor antenine tutunmuş peki ya döllenmiş olma ihtimali nedir ışığa geldi evimin balkonuna
Pheidole olduğuna emin miyizDöllenmiş olabilir elbette. Bir süre tüp düzeninde bekletebilirsiniz.
Evet, Pheidole sp. prensesiPheidole olduğuna emin miyiz
Koyduk bakalım tüpe.Döllenmiş olabilir elbette. Bir süre tüp düzeninde bekletebilirsiniz.
İşçileri çıkana kadar beslemenize gerek yok. İşçiler çıktıktan sonra un kurdu ve şekerli su verebilirsiniz.Koyduk bakalım tüpe.
Ne ile beslenir?
Un kurdundan başka alternatif ne olabilir?İşçileri çıkana kadar beslemenize gerek yok. İşçiler çıktıktan sonra un kurdu ve şekerli su verebilirsiniz.
Forumda alternatif besinlerle ilgili konuları inceleyebilirsiniz. Pheidole prensi olduğundan emin misiniz? Bir görsel atın bakalım. Ayrıca prens olsa bile çiftleşme olacağını pek sanmıyorum.Un kurdundan başka alternatif ne olabilir?
Birde elimde prens var bir tane suni döllenme olabilir mi ikisini aynı yere koysam olur mu?
Forumda alternatif besinlerle ilgili konuları inceleyebilirsiniz. Pheidole prensi olduğundan emin misiniz? Bir görsel atın bakalım. Ayrıca prens olsa bile çiftleşme olacağını pek sanmıyorum.
Dediğim gibi prensesi bir süre rahatsız etmeyip bekletebilirsiniz. Belki döllenmiştir.
Merhabalar kanatlarını döktü bu döllenmiş olduğunu gösteriyor mu?Döllenmiş olabilir elbette. Bir süre tüp düzeninde bekletebilirsiniz.
Evet 90% döllenmiştirMerhabalar kanatlarını döktü bu döllenmiş olduğunu gösteriyor mu?
Birde hiç rahatsız etmiyorum ancak sürekli kaçmaya çalışıyor yapabileceğim bir şey var mı ?
Alanı daraltmayı deneyebilirsiniz. Kraliçe ilk işçilerini çıkarma aşamasında iken geniş bölgeler güvensizlik yaratır.Merhabalar kanatlarını döktü bu döllenmiş olduğunu gösteriyor mu?
Birde hiç rahatsız etmiyorum ancak sürekli kaçmaya çalışıyor yapabileceğim bir şey var mı ?
Hareket edebileceği alan 3 cm tüp küçük.Alanı daraltmayı deneyebilirsiniz. Kraliçe ilk işçilerini çıkarma aşamasında iken geniş bölgeler güvensizlik yaratır.