Prenses hocam.Prens mi prenses mi peki?
Kiesenwetteri türü de Myrmentoma altcinsinden. Bu kraliçenin de türünün camponotus kiesenwetteri olma ihtimali var tabiki. İşçiler çıktıktan sonra tür tahmini yapılabilir.Camponotus kiesenwetteri türü çok hoşuma gidiyor. Kiesenwetteri nin alt cinsi nedir? Bu kraliçenin olma ihtimali var mı![]()
Sanmıyorum. Fallax grouptan olabilir bence.Camponotus kiesenwetteri türü çok hoşuma gidiyor. Kiesenwetteri nin alt cinsi nedir? Bu kraliçenin olma ihtimali var mı![]()
Kiesenwetteri olma ihtimali var ama @Kraussei kiesenwetteri grouptan değil fallax gruptan olduğunu düşünüyormuş. Hem Camponotus Fallax hem de Camponotus kiesenwetteri Myrmentoma altcinsinden.Terimlerden çok anlamıyorum 😅 kiesenwetteri olma ihtimali yok mu diyorsunuz yani?
Forumdaki camponotus rehberini okursanız yeterli olur.Bulduğum karınca bakımı hakkında ekstra bilmem gereken bir şey var mı? Şuan bir tüpte karanlıkta bekletiyorum. Önceki bulduğum camponotuslar hâlâ yumurtlamadı, eğer bunda da öyle bir sorun olabiliyorsa daha büyük bir tüpte daha fazla su koyarak bakacağım.
Hayır yokCamponotus kiesenwetteri türü çok hoşuma gidiyor. Kiesenwetteri nin alt cinsi nedir? Bu kraliçenin olma ihtimali var mı![]()
Sizin bir tür tahmininiz var mı?Hayır yok