Yaprakların altını kaldırdığımda yürüyordu ve benden kaçıp toprağı kazmaya çalıştı. Kraliçe olduğunu düşünüp aldım ama kanatları yok. Kraliçe ise nasıl ve ne zaman besleme, su takviyesi yapmalıyım?
Teşekkürler. İşçi çıkana kadar kraliçesiyi nasıl beslemeliyim?Messor sp. Kraliçesi hayırlı olsun. İstisna durumlar arada görülebiliyor ama genelde kanatlarını dökenler döllenmiş tese
işci çıkana kadar besleme yapmana gerek yokTeşekkürler. İşçi çıkana kadar kraliçesiyi nasıl beslemeliyim?
O zaman sadece su veriyorum ilk işçi çıkınca şekerli suya başlayacağım?işci çıkana kadar besleme yapmana gerek yok
İşçi çıkınca protein + tohum vereceksin. Messorlar hasatçıdır.O zaman sadece su veriyorum ilk işçi çıkınca şekerli suya başlayacağım?
Tamamdır teşekkürlerİşçi çıkınca protein + tohum vereceksin. Messorlar hasatçıdır.
İlk işçisi çıkana kadar test tüpünün içine koyduğun sudan su ihtiyacını karşılar, işçiler çıkınca ballı su, tohum, protein verirsinO zaman sadece su veriyorum ilk işçi çıkınca şekerli suya başlayacağım?
Teşekkürler!İlk işçisi çıkana kadar test tüpünün içine koyduğun sudan su ihtiyacını karşılar, işçiler çıkınca ballı su, tohum, protein verirsin
En kısa sürede test tüpüne transfer etmek dışında bir şey yapmanıza gerek yok.Bir şey yapmam gerekiyor mu?
Tamamdır Yunurtaları yer mi sürekli rahatsız edersem?En kısa sürede test tüpüne transfer etmek dışında bir şey yapmanıza gerek yok.
Evet, sürekli strese sokarsanız böyle bir durumla karşılaşabilirsiniz.Tamamdır Yunurtaları yer mi sürekli rahatsız edersem?
Yumurtalarından ne zaman çıkar işçiler?Evet, sürekli strese sokarsanız böyle bir durumla karşılaşabilirsiniz.
1 ila 1,5 ay arasıYumurtalarından ne zaman çıkar işçiler?