Sırtından belli bakarsan görürsün çok anlaşılmıyor amaKraliçe
Zaten cevap verilmiştiSırtından belli bakarsan görürsün çok anlaşılmıyor ama
😠Emojisini atmış ondan yazdimZaten cevap verilmişti
Kraliçe dediğin için atmış muhtemelen. Kraliçe değil prenses desen daha doğru olur.😠Emojisini atmış ondan yazdim
Doğru diyorsunuz fakat arkadaş diğer konulara da aynı şekilde cevap verildiği halde yine aynı cevapları yazdı. 3-4 konu üst üste hattaBu uyarıyı yaparken sen de benim söylediklerimi tekrar ettin, iyi örnek olmuyorsun ares :b
Birincisi görmedim ikincisi ikinkisi konuyu uzatarak mesajın üste kalmasini hala sagliyosunuz konu kapandı zatenCamponotus prensesi denmiş. 2 aynı cevap tekrar gelmiş. Cevabı verilmiş konulara tekrardan aynı cevapları yazmayınız. Faddafın yazdığı bölümde de zaten prenses döllenip döllenmediği bilinmeyen karıncalara deniyor. Üstte ikinizin de cevaplarını kapsayan bir cevap gelmiş zaten
Diğer konularda dahil mi hocam? Birde şu 3-4 konuyu size söylemedim diğer arkadaşa söyledim. Neyse konu tür sorgulama dışına çıkıyor artık. Daha dikkatli olun bu konudaBirincisi görmedim ikincisi ikinkisi konuyu uzatarak mesajın üste kalmasini hala sagliyosunuz konu kapandı zaten