Kraliçe mi? Türü nedir?

Selahattin

Yumurta
Üye
Bugün sabah saatlerinde kuzenim mesaj attı ben kanatlı karınca buldum diye. birkaç fotoğraf da gönderdi. ben de karıncayı canlı olarak görmediğim için tam emin olamadım. türü/cinsi nedir bu ufaklığın?

IMG-20220726-WA0002.jpgIMG-20220726-WA0003.jpgIMG-20220726-WA0004.jpgIMG-20220726-WA0005.jpg
fotoğraflar çok net anlaşılabilir değil, kusura bakmayın :)

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Zaten cevap verilmişken aynı cevabın 1 kelimesini değiştirerek konuyu tekrar üste çıkaranlara atmış

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Camponotus prensesi denmiş. 2 aynı cevap tekrar gelmiş. Cevabı verilmiş konulara tekrardan aynı cevapları yazmayınız. Faddafın yazdığı bölümde de zaten prenses döllenip döllenmediği bilinmeyen karıncalara deniyor. Üstte ikinizin de cevaplarını kapsayan bir cevap gelmiş zaten

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Bu uyarıyı yaparken sen de benim söylediklerimi tekrar ettin, iyi örnek olmuyorsun ares :b

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bu uyarıyı yaparken sen de benim söylediklerimi tekrar ettin, iyi örnek olmuyorsun ares :b
Doğru diyorsunuz fakat arkadaş diğer konulara da aynı şekilde cevap verildiği halde yine aynı cevapları yazdı. 3-4 konu üst üste hatta

Ünal

Pupa
Üye
Camponotus prensesi denmiş. 2 aynı cevap tekrar gelmiş. Cevabı verilmiş konulara tekrardan aynı cevapları yazmayınız. Faddafın yazdığı bölümde de zaten prenses döllenip döllenmediği bilinmeyen karıncalara deniyor. Üstte ikinizin de cevaplarını kapsayan bir cevap gelmiş zaten
Birincisi görmedim ikincisi ikinkisi konuyu uzatarak mesajın üste kalmasini hala sagliyosunuz konu kapandı zaten

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Birincisi görmedim ikincisi ikinkisi konuyu uzatarak mesajın üste kalmasini hala sagliyosunuz konu kapandı zaten
Diğer konularda dahil mi hocam? Birde şu 3-4 konuyu size söylemedim diğer arkadaşa söyledim. Neyse konu tür sorgulama dışına çıkıyor artık. Daha dikkatli olun bu konuda

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Neler yeni kısmından bir kaç konuya baktım ve
Bu konulardada aynı davranışı göstermiş ünal adlı arkadaş bana artık amacı mesaj kasmak gibi geliyor belkide gerçekten yardım etmek istiyodur bilmiyorum