Formica kraliçesi
Teşekkür ederimFormica kraliçesi.
Kraliçeyi bulduğum alanda bir çok karınca ve karınca yuvası vardı. Halihazırda kolonisi olan bir kraliçe bulmuş olabilir miyim peki? Eğer öyleyse ne yapmalıyım?Formica kraliçesi.
Buna koloni patlatmak diyoruz biz. Yapılmasını asla tasvip etmem. Hele ki Formica gibi stresli bir cinste koloninin uyum sağlaması çok daha zor.Kraliçeyi bulduğum alanda bir çok karınca ve karınca yuvası vardı. Halihazırda kolonisi olan bir kraliçe bulmuş olabilir miyim peki? Eğer öyleyse ne yapmalıyım?
renggi oturduktan sonra eğer siyah olursa tahminim Formica Fusca olurrenginin kendi bekleyin birkaç gün hocam. sonrasında daha tutarlı olur tahminler
Aradığında gerçekten buluyorsun. Başladığım zaman 1 hafta içinde 4 kere aramaya çıktım, 3 tane kraliçe buldum. Hatta birini ben bulmadım o beni bulduAdama bak hobiye başlicam diyor satın alır gibi kraliçe buluyor
Sen. ir haftada 3 tane buluyorsun ben 1 ayda 0 taneAradığında gerçekten buluyorsun. Başladığım zaman 1 hafta içinde 4 kere aramaya çıktım, 3 tane kraliçe buldum. Hatta birini ben bulmadım o beni buldu
Aradığın bölgeyi değiştirebilirsin.Sen. ir haftada 3 tane buluyorsun ben 1 ayda 0 tane
@Kraussei kesin bir şey söyleyebilir misin?Ben cevap yazdığımı sanıyordum ama yazmamışım. Buyrun yeni resim.Ekli dosyayı görüntüle 16431
Hala cinerea olduğunu düşünüyorum.@Kraussei kesin bir şey söyleyebilir misin?
Abi nerelerden buluyorsun? Ben batı karadenizde köyde oturuyorum ama bulamıyorumAradığında gerçekten buluyorsun. Başladığım zaman 1 hafta içinde 4 kere aramaya çıktım, 3 tane kraliçe buldum. Hatta birini ben bulmadım o beni buldu
Çok teşekkür ederimHala cinerea olduğunu düşünüyorum.
Ben de Trabzon merkezde oturuyorum. Ormanlık alanlar, patika yollar, doğa parkları vb. yerlerde buldum ben hepsiniAbi nerelerden buluyorsun? Ben batı karadenizde köyde oturuyorum ama bulamıyorum