Şansına bağlı knk ben dün tüm köyü gezdim bulamadım sabah çıktım öylesine bakarken buldumNerelere bakarak arıyosun . Yada karşına mı çıkıyo bi anda ?
Birkaç hafta önce ofisimde cataglyphis nodus kraliçesi ile karşılaştım. Bugün de ailemin evinde koltukta bu arkadaşı buldum. Tamamen tesadüf, normalde ne ofisimde ne de evde karınca olmuyor.Nerelere bakarak arıyosun . Yada karşına mı çıkıyo bi anda ?
Teşekkür ederim. Yükledim fotoğraflarıKraliçe güzelmiş phediole olabilir emin değilim üstten ve kafa yapısını çekerseniz anlaşılır
Teşekkür ederimCrematogaster cevabı yukarıda mevcut hocam.Ekleme olarak Crematogaster lorteti kraliçesi
Nerelisin knkŞansına bağlı knk ben dün tüm köyü gezdim bulamadım sabah çıktım öylesine bakarken buldum
NiğdeliyimNerelisin knk
Bende Niğde borNiğdeliyim
Ben merkezBende Niğde bor
Bende Niğde bor
Bende borBen merkez
Hocam hafif küçük değilmi lorteti içinCrematogaster cevabı yukarıda mevcut hocam.Ekleme olarak Crematogaster lorteti kraliçesi
Boyutu değişkenlikler gösterebilir. Ama zaten bu türün spesifik bir kafa yapısı var, diğer türlerde gözlemleyemediğimiz.Hocam hafif küçük değilmi lorteti için