Döllenmiş olabilir miCataglyphis nodus prensesi
İşlek bir caddede yol kenarında koşuyordu . Önce farkedemedim kanatlarını, fakat yakınlaşınca anladım prenses olduğunu ama yakınlarında yuva yoktu .Yakınlarda yuva yoksa büyük ihtimal döllenmiştir.
Karanlık bir yerde bir hafta beklet. Kanat dökerse ( her zaman dökmez) kraliçedir. Kanat dökmeden de yumurtlayabilir.İşlek bir caddede yol kenarında koşuyordu . Önce farkedemedim kanatlarını, fakat yakınlaşınca anladım prenses olduğunu ama yakınlarında yuva yoktu .
Şekerli su vermeyecek miyim o aradaKaranlık bir yerde bir hafta beklet. Kanat dökerse ( her zaman dökmez) kraliçedir. Kanat dökmeden de yumurtlayabilir.
Ver. Cataglyphisler semi calastrualdir ve ilk işçiye kadar besine gerek duyar.Şekerli su vermeyecek miyim o arada
Yani abdomeni küçük veya işçi boyunda kraliçe ise yüksek ihtimalle semi claustraldirYanlış bilgi vermeyin hocam. Cataglyphisler semi claustraldir ve ilk işçiye kadar besine ihtiyacı vardır
Ben mi yanlış bilgi verdim acaba? (Yanlış anlamayın sadece sordum.)Yanlış bilgi vermeyin hocam. Cataglyphisler semi claustraldir ve ilk işçiye kadar besine ihtiyacı vardır
Abdomeni küçüklükle alakalı değil. Kraliçe ve işçiler neredeyse aynı boyuttadır semi claustrallerde. Thoraxdaki protein haznesi daha küçük olur semi olan cinslerde ve bu yüzden dışarıdan proteine ihtiyaçları vardırYani abdomeni küçük veya işçi boyunda kraliçe ise yüksek ihtimalle semi claustraldir
Doğru bilgi verdin ancak benim şekerli su verme dediğim, cataglyphis türüne göre yanlış bir bilgiBen mi yanlış bilgi verdim acaba? (Yanlış anlamayın sadece sordum.)
Tamam. Bir an mesajlar karıştı.🙂Doğru bilgi verdin ancak benim şekerli su verme dediğim, cataglyphis türüne göre yanlış bir bilgi