Tapinoma sp.Kraliçeyi şans eseri buldum işçi karıncalarla aynı boyuttaydı resmen , messor kraliçeden kat ve kat daha küçük. Kraliçeyi fotoğraftaki yuvaya yakın yerde buldum . Daha net fotoğraf çekmeyi denedim umarım cinsini bulursunuz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Boyutunu görmeniz için bir daha çektim. Daha net çekebildim.
Kraliçe. Türü messor yani hasatçı karınca karanlıkta dursun yoksa yumurtladığında stresten yumurtasını yiyebilir ona göre 4 5 bilemedin en baba 6 günde sadece 1 kere bak yani ölsün istemiyorsan hayırlı geceler bende de messor var yumurtladı ordan biliyorum bana yazmak istersen WhatsApp nom 0536 877 61 82Kraliçe mi türü nedir ?
Wp den daha net foto atKraliçe. Türü messor yani hasatçı karınca karanlıkta dursun yoksa yumurtladığında stresten yumurtasını yiyebilir ona göre 4 5 bilemedin en baba 6 günde sadece 1 kere bak yani ölsün istemiyorsan hayırlı geceler bende de messor var yumurtladı ordan biliyorum bana yazmak istersen WhatsApp nom 0536 877 61 82
Bi tık daha büyük olmazmı ama formicaEvet aslında formica sp. daha bir mantıklı geldi
Daha net bir fotoğraf atabilirmisinizKraliçe mi türü nedir ?
Her tür için aynı şeyi diyemeyiz.Bi tık daha büyük olmazmı ama formica
Haklısın ilk fotoğrafı görmemiştim, bu durumda Tapinoma daha mantıklı geldi bana.Bi tık daha büyük olmazmı ama formica
Daha net bir fotoğraf atabilirmisiniz
Haklısın ilk fotoğrafı görmemiştim, bu durumda Tapinoma daha mantıklı geldi bana.
En iyisi kraliçe diyip geçelimHaklısın ilk fotoğrafı görmemiştim, bu durumda Tapinoma daha mantıklı geldi bana.
Tür değil cins.😂 İlk defa bir karınca bu kadar türe ait oldu
Tapinoma sp.Kraliçeyi şans eseri buldum işçi karıncalarla aynı boyuttaydı resmen , messor kraliçeden kat ve kat daha küçük. Kraliçeyi fotoğraftaki yuvaya yakın yerde buldum . Daha net fotoğraf çekmeyi denedim umarım cinsini bulursunuz
Boyutunu görmeniz için bir daha çektim. Daha net çekebildim.