Bu bir kraliçe karınca mı? Eğer öyleyse türü nedir? Bakımı kolay mı? Nasıl bakabilirim?
Elimde mevcut olan bir koloni yok maalesef. Benim de ilk karıncam olacak.Lasius umbratus grubu diye düşünüyorum. Öyle ise parazitik bir tür, elinizdeki bir koloniye koymanız gerek.
Canlı yemi nereden bulabilirim. Dışarıdan filan toplayamaz mıyım?Lasius cinsi kraliçe karınca. Kolay bir cins, ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok. Sonrasında canlı yem ve şekerli suyla beslemelisiniz.
Dışarıdan alınan yemlerde parazit, ilaç vb. olabilir. Sürdürülebilirlik açısından un kurdu döngüsü başlatmalısınız.Elimde mevcut olan bir koloni yok maalesef. Benim de ilk karıncam olacak.
Canlı yemi nereden bulabilirim. Dışarıdan filan toplayamaz mıyım?
İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Pet shoplarda da olabilir belki. Dışarıdan da beslemek mümkün ama ilaçlama, parazit gibi risklerden dolayı tavsiye etmem.Canlı yemi nereden bulabilirim. Dışarıdan filan toplayamaz mıyım?
Bir arkadaşım salam da iş göreceğini söyledi. Doğru mu?İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Pet shoplarda da olabilir belki. Dışarıdan da beslemek mümkün ama ilaçlama, parazit gibi risklerden dolayı tavsiye etmem.
Hayır, canlı yem harici bir şey vermek doğru olmaz.Bir arkadaşım salam da iş göreceğini söyledi. Doğru mu?