Prensesler. Cins için bir şey diyemeyeceğim.Bunlar kraliçe mi, prens mi? Emin olamadım, eğer görüntüden anlayabiliyorsanız türünü de söyleyebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 62771Ekli dosyayı görüntüle 62772Ekli dosyayı görüntüle 62773Ekli dosyayı görüntüle 62774
Işık yayan bir panonun etrafındaydı hepsi yüzlerce vardı hocamSanırsam cinsi lasius, yuva girişinden mi aldınız?
O nedir hocamAralarında parazit lasiusda var sanırım
Lasius olduğunu söyledim zaten bi daha söylemenize gerek yok.Sanırsam cinsi lasius, yuva girişinden mi aldınız?
Konak bit koloni bulup ele geçiriyor ve o şekilde ürüyor diye biliyorum sıfırdan koloni kurmuyor yani ama bir tane gördüm ben sadeceIşık yayan bir panonun etrafındaydı hepsi yüzlerce vardı hocam
O nedir hocam
Uçuşa denk gelmişsiniz. 1 hafta karanlık, titreşimsiz ortamda bekletin. Kanat dökmezse, yumurtlamazsa salarsınız.Işık yayan bir panonun etrafındaydı hepsi yüzlerce vardı hocam
O nedir hocam
Hocam bunlar zararlı sanırsam nasıl ayırt ederiz bu durumu?Konak bit koloni bulup ele geçiriyor ve o şekilde ürüyor diye biliyorum sıfırdan koloni kurmuyor yani ama bir tane gördüm ben sadece
Mesajınızı görmedim aynı anda denk geldik, görsem yazmazdım zaten😕Lasius olduğunu söyledim zaten bi daha söylemenize gerek yok.
Tamamdır, çok teşekkürler.Uçuşa denk gelmişsiniz. 1 hafta karanlık, titreşimsiz ortamda bekletin. Kanat dökmezse, yumurtlamazsa salarsınız.
Valla onu bilmiyorumHocam bunlar zararlı sanırsam nasıl ayırt ederiz bu durumu?
Havalara bakın havalara😀Lasius olduğunu söyledim zaten bi daha söylemenize gerek yok.
Aynı anda gönderdiniz muhtemelen hocam, olabilir böyle şeyler. Ayrıca bir şeyden rahatsız olursanız ‘rapor’ butonunu kullanarak karşıdaki kişiyide rencide etmezsiniz hocam. İyi hobiler.Ama söylediğim bir şeyi daha söylemesine gerek yok farklı bir düşüncedeyse söyleyebilir veya savuncaksa ama savuncak bir şey yok zaten hiç kimse farklı bir cins olduğunu söylemedi.