Kraliçe mi? Türü nedir?

Nazmiefe

Pupa
Üye
Merhaba Bu işte yeniyim yolda bir koloni yanında kraliçe karınca buldu ama onlara aitmi diye bakınıyorum etraftaki karıncaları görünce korkup telaşladı ve boyutuna göre oradaki karıncalar küçüktü daha bu işte yeni olduğumdan verebileceğiniz bir tavsiye varmı şimdi napmalıyım elimde test tüpü yok kraliçe ile nasıl ilgilenmenmeliyim? Tabi kraliçe ise

Ekli dosyalar

• IMG_20220404_155418.jpg
    IMG_20220404_155418.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20220404_155401.jpg
    IMG_20220404_155401.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 23

Şairbey

Yumurta
Üye
Messor sp. Bence eczaneden bir şırınga iğne al sonra aç Tuğkan abinin videosunu nasıl izle. Ben şırınga da besliyorum şuan da

Bahadur

Yumurta
Üye
Messor kraliçesi geçici olarak bir şırıngada baka bilirsin. Youtube-a şırınga ile test tüpü yapım videoları yaz ve izle.
Şırınga üstüne karton veya defter kapağından cover yap ve sessiz bir yere koy tavsiyem 1 haftalık onun varlığını unutman.
İlk işçi çıkana kadar hiç bir şeyle beslemene gerek yok.

Nazmiefe

Pupa
Üye
Messor kraliçesi geçici olarak bir şırıngada baka bilirsin. Youtube-a şırınga ile test tüpü yapım videoları yaz ve izle.
Şırınga üstüne karton veya defter kapağından cover yap ve sessiz bir yere koy tavsiyem 1 haftalık onun varlığını unutman.
teşekkürler şuan da şırınga ile nasıl test tüpü yapılır videosu izliyorum hemen yapıcağım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

messor değil mi bana tetramorium gibi de geliyor abdomenindeki renk den dolayı. daha yumurtlamadı işci çıkınca anlıyıcağam ama messor büyük ihtimalle abdomeni tetramorium gibi duruyor

Son düzenleme: