Şuanlık tüpüm yok bi kaba delik açıp şekerli suyla normal su koysam yarına kadar dayanır mıCamponotus cinsi kraliçe karınca. Hayırlı olsun.
Bakım rehberi:
Camponotus Sanctus Bakım Rehberi
Camponotus Sanctus Subfamily: Formicinae Tribe: Camponotini Bölge : Yunanistan, Batı Asya ve Güney Afrika Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000 Olumsuz Olumsuz Olumlu Mart-Nisan - * Claustral nedir? :İlk işçi çıkana kadar...karincaciftligim.com
Bir pamuğu normal suyla ıslatın yanına koyun, yeterli olur. Şekerli su verecekseniz çok az verin yapışmasın hayvan.Şuanlık tüpüm yok bi kaba delik açıp şekerli suyla normal su koysam yarına kadar dayanır mı
İlk işçi çıkana kadar besin vermene gerek yok zaten hasany'nin dediği gibi sadece suyu koysan hallolur zaten. Tüp için medicallere bakabilirsin yakınında varsa ben ordan tedarik ettim internetten almayı düşünüyorsan gelmesini bekleme diye bilgilendirmek istedim.Şuanlık tüpüm yok bi kaba delik açıp şekerli suyla normal su koysam yarına kadar dayanır mı
Tamam teşekkür ederim ilgilendiğin içinBir pamuğu normal suyla ıslatın yanına koyun, yeterli olur. Şekerli su verecekseniz çok az verin yapışmasın hayvan.
Sabah medikalleri gezerim teşekkür ederimİlk işçi çıkana kadar besin vermene gerek yok zaten hasany'nin dediği gibi sadece suyu koysan hallolur zaten. Tüp için medicallere bakabilirsin yakınında varsa ben ordan tedarik ettim internetten almayı düşünüyorsan gelmesini bekleme diye bilgilendirmek istedim