Boyu 3 mm 4 mm arası. Gece ışığa geldi. Yanında bir sürü daha vardı, aynı türdendiler sanırım ama onların antenleri düzdü.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
katılıyorumKraliçe değil, prens. Sanırım Colobopsis truncata prensi.
Bugün kanatlarını döktü kraliçe olduğu kesin değil mi artık?Kraliçe değil, prens. Sanırım Colobopsis truncata prensi.
Siz prens olduğunu söyleyince kraliçe bulursam çiftleştireyim diye bir kaba koydum.Bugün baktığımda kanatları yoktu .Kanatlarını kabın içinde bulamadım,kab biraz pisti .Yeni haliyle fotoğraf ekleyebilir misiniz?
Bu bir işçiSiz prens olduğunu söyleyince kraliçe bulursam çiftleştireyim diye bir kaba koydum.Bugün baktığımda kanatları yoktu .Kanatlarını kabın içinde bulamadım,kab biraz pisti .
Üstte attığın prensin bu olduğunu söylemeye çalışıyorsan bir hata var orada :bSiz prens olduğunu söyleyince kraliçe bulursam çiftleştireyim diye bir kaba koydum.Bugün baktığımda kanatları yoktu .Kanatlarını kabın içinde bulamadım,kab biraz pisti .
Acaba kabtaki prens öldü ve onu yemeye mi geldi yoksa prens kaçtı ve kaba bu mu girdi.kabın delikleri kaçmaya uygundu.kabın içinde ıslak pamuk vardı ilk gördüğümde ordan su içiyordu zannedersem onun için kaba girdi ve prenste daha önceden kaçtıÜstte attığın prensin bu olduğunu söylemeye çalışıyorsan bir hata var orada :b