Hayır, bana prens gibi geldi kafa-thorax oranına göre.Kraliçe, şu dönemde messordan başka birşey olamaz herhalde. Daha tecrübeli arkadaşlar yine yorum atarlar zaten, netleriz
Doğrudur hocam, kraliçe toplamadığım için pek ayıramıyorum. Ama prens olduğuna kafanın küçük olmasından mı vardık sırtta bir sıkıntı göremedim ben, bana kalırsa bariz bir şekilde kraliçeydiHayır, bana prens gibi geldi kafa-thorax oranına göre.
Kafanın sırta oranını inceleyerek anladım küçük olunca zaten bariz bir şekilde prens oluyor.Birde ayırt etmek için çok doğru olmasada az uz iş gören bir teknik daha var, Antenleri düz ise prens değilse kraliçe.Doğrudur hocam, kraliçe toplamadığım için pek ayıramıyorum. Ama prens olduğuna kafanın küçük olmasından mı vardık sırtta bir sıkıntı göremedim ben, bana kalırsa bariz bir şekilde kraliçeydi
Pekala çok teşekkürlerKafanın sırta oranını inceleyerek anladım küçük olunca zaten bariz bir şekilde prens oluyor.Birde ayırt etmek için çok doğru olmasada az uz iş gören bir teknik daha var, Antenleri düz ise prens değilse kraliçe.
Rica ederimPekala çok teşekkürler![]()