Merhabalar henüz yeni buldum bulduğum gibi de tüpe aldım. Tıpkı kraliçeler gibi çok hareket etmedi fakat kraliçe mi değil mi diye de pek kestiremedim eğer kraliçeyse de türü nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
evet kraliçeye benziyor fakat bana kalırsa messorda tetrada değil bende tür cins ayrımında kötüyüm ama hobide daha tecrübeli arkadaşlar yardım edecektir(sadece kraliçe olduğuna onay verdiğim bir cevap)kendisi bir kraliçe evet cins olarak bilemiyorum ama tahminim messor veya tetramorium yönünde
ben abdomenle gövde arasındaki uzuva göre bi yanıt verdim bende o kadar iyi değilim şansımı denemekistedimevet kraliçeye benziyor fakat bana kalırsa messorda tetrada değil bende tür cins ayrımında kötüyüm ama hobide daha tecrübeli arkadaşlar yardım edecektir(sadece kraliçe olduğuna onay verdiğim bir cevap)
Anladım dediğim gibi bende değilim ama şansımızı denemekten zarar gelmez dediğin gibiben abdomenle gövde arasındaki uzuva göre bi yanıt verdim bende o kadar iyi değilim şansımı denemekistedim![]()
Evet pamuk gevşek kalmış ve su toplanmış. Bir kulak çöpü yardımıyla suyu alabilirsinizEvet Kraliçe Cinsi Crematogaster Net Foto Atarsanız Daha İyi bilgi veririm Ve Şunu belirtmek İsterim Tüpte Su damlacıklarımı Var su pamuğu sunu Kaçırıyor yalnış mı Görüyorum ?