Kraliçe mi? Türü nedir?

antana0

Yumurta
Üye
Merhabalar henüz yeni buldum bulduğum gibi de tüpe aldım. Tıpkı kraliçeler gibi çok hareket etmedi fakat kraliçe mi değil mi diye de pek kestiremedim eğer kraliçeyse de türü nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• 5.jpeg
    5.jpeg
    34.7 KB · Görüntüleme: 27
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    41.2 KB · Görüntüleme: 27
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    19.3 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    33.9 KB · Görüntüleme: 26
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    42.7 KB · Görüntüleme: 28

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
kendisi bir kraliçe evet cins olarak bilemiyorum ama tahminim messor veya tetramorium yönünde

Alpaca

Larva
Üye
kendisi bir kraliçe evet cins olarak bilemiyorum ama tahminim messor veya tetramorium yönünde
evet kraliçeye benziyor fakat bana kalırsa messorda tetrada değil bende tür cins ayrımında kötüyüm ama hobide daha tecrübeli arkadaşlar yardım edecektir(sadece kraliçe olduğuna onay verdiğim bir cevap)

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
evet kraliçeye benziyor fakat bana kalırsa messorda tetrada değil bende tür cins ayrımında kötüyüm ama hobide daha tecrübeli arkadaşlar yardım edecektir(sadece kraliçe olduğuna onay verdiğim bir cevap)
ben abdomenle gövde arasındaki uzuva göre bi yanıt verdim bende o kadar iyi değilim şansımı denemekistedim :D

Seyahatname

Yumurta
Üye
Evet Kraliçe Cinsi Crematogaster Net Foto Atarsanız Daha İyi bilgi veririm Ve Şunu belirtmek İsterim Tüpte Su damlacıklarımı Var su pamuğu sunu Kaçırıyor yalnış mı Görüyorum ?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Evet Kraliçe Cinsi Crematogaster Net Foto Atarsanız Daha İyi bilgi veririm Ve Şunu belirtmek İsterim Tüpte Su damlacıklarımı Var su pamuğu sunu Kaçırıyor yalnış mı Görüyorum ?
Evet pamuk gevşek kalmış ve su toplanmış. Bir kulak çöpü yardımıyla suyu alabilirsiniz