Tetramorium sp. diye düşünüyorum daha net çekip atar mısınızMerhabalar, yeni başlıyorum. Akşam sahile yakın bi noktada dolaşırken denk geldim, yakaladım. Aynı bölgede birçok kanatlısı da vardı. Bu bir kraliçe mi? Kraliçeyse türü nedir? Fotoğraf çok kaliteli olmadı o yüzden sadece kraliçe olup olmadığını söylemeniz de yeterli.
Ekli dosyayı görüntüle 27090
Yok hocam, alakalı değiller.Tetramorium olduğunu düşünüyorum fakat 2-3 gündür leptothorax muhabbetleri dönüyor onu da anımsatmadı değil
siz diyorsanız öyledir hocam da abdomeni biraz öyle geldi banaYok hocam, alakalı değiller.
Estağfurullah hocam. Pek yakın bir tahmin olmadığı için öyle dedim. Ben daha çok Pheidole ihtimalini değerlendirmek için 2. fotoğraf istedim. Thorax o kadar geniş durmuyor ama bakmak lazım yine de. Kafası biraz geniş çünkü.siz diyorsanız öyledir hocam da abdomeni biraz öyle geldi bana
Şırıngada da net görüneceğini düşünüyorum flaşı açıp çekmeyi deneyebilirsinizŞırıngadan net gözükmeyebilir. Kısa süreliğine dışarı alıp fotoğraf çektikten sonra tekrar geri alsam sorun olur mu?
Merhaba hocam, bu görselden Tetramorium kraliçesi olduğunu söyleyebilirim. Yine de daha net bir görsel eklemenizi tavsiye ediyorum.
Tetramorium sp. diye düşünüyorum daha net çekip atar mısınız
Merhaba hocam, bu görselden Tetramorium kraliçesi olduğunu söyleyebilirim. Yine de daha net bir görsel eklemenizi tavsiye ediyorum.