ilk defa karşılaşıyorum kraliçe karıncayla bu hobiye hevesliyim eğer türünü öğrenebilirsem ona göre araştırma yapıcam şuan ne yapmam gerek hiç bir fikrim yokHocam componotus cinsi olduğunu düşünüyorum ama emin değilim.
Şimdilik test tüpü hazırlayıp kraliçeyi koyman ve rahatsız olmayacağı karanlık bir ortam oluşturman yeterli.ilk defa karşılaşıyorum kraliçe karıncayla bu hobiye hevesliyim eğer türünü öğrenebilirsem ona göre araştırma yapıcam şuan ne yapmam gerek hiç bir fikrim yok
Bende daha yeniyim, forumda gezinerek öğrendiğim bilgileri kendime ve başkalarına aktarmaya çalışıyorum daha bilgili kişiler cinsini tam söylerler fakat ben componotus olduğunu düşünüyorum.ilk defa karşılaşıyorum kraliçe karıncayla bu hobiye hevesliyim eğer türünü öğrenebilirsem ona göre araştırma yapıcam şuan ne yapmam gerek hiç bir fikrim yok
İlk defa başlıyor isen bence tür cins kavramlarına girme şuan elindeki cinsi öğren nem dengesi ısıyı bil bunlar yeter karıncalar hakkında bilgi öğrenmeye başlaman için herhangibi tür ve cins farketmeksizin oku. dinle , izle çünkü tür bahsetmelerinde genel kavramlardan pek bahsedilmezilk defa karşılaşıyorum kraliçe karıncayla bu hobiye hevesliyim eğer türünü öğrenebilirsem ona göre araştırma yapıcam şuan ne yapmam gerek hiç bir fikrim yok
Tapinoma sp. İlk işçiye kadar besine ihtiyaç duymaz.(claustral)Bilgi verir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 50117
ilk bulduğum an peçete koymak durumunda kaldım şuan nemi coveri falan hali hazırda var test tüpü gelene kadar şırınga da durmak zorun daŞırınganın ucuna pamuk koy hocam.
şuan pamuklu değil mi hocam?ilk bulduğum an peçete koymak durumunda kaldım şuan nemi coveri falan hali hazırda var test tüpü gelene kadar şırınga da durmak zorun da