bu uygunmudur?Cinsi formica gibi duruyor ama kafasını daha yakından ve net çekerseniz kesinleştirebiliriz.
Tüpün altina a4 koyup çek bisey belli olmuyobu uygunmudur?
Tüpün altina a4 koyup çek bisey belli olmuyo
Daha net fotoğraflar lazım ama lasius gibi duruyor
Lasiustan niye caydın lasius degilmi tüple oranlayinca camponotusun bu kadar küçük olduğunu düşünmüyorumCamponotus cinsi
Benim tüpüm bir tık daha büyük onu da hesaba katmamız lazım hocamLasiustan niye caydın lasius degilmi tüple oranlayinca camponotusun bu kadar küçük olduğunu düşünmüyorum
Yani normal tüpün 2 katı diyebiliriz.Lasiustan niye caydın lasius degilmi tüple oranlayinca camponotusun bu kadar küçük olduğunu düşünmüyorum
Arkadaşlar kasius un birsürü çeşidi var hangisi olduğuna dair bilgi verirmisiniz?Bu bir lasius
İşler değişir ozaman :vBenim tüpüm bir tık daha büyük onu da hesaba katmamız lazım hocam
Ve ayrıca dikkat ediyorum test tüpü büyük olmasına rağmen karınca gene çok küçük duruyor o yüzden camponotus ihtimalini eleyelim yüksek ihtimal lasiusİşler değişir ozaman :v
Eğer multi queen yani çoklu kraliçe denemeyecekseniz türün bir önemi yok. Lasius niger rehberini okursanız size bu türe bakmak için gerekli bilgiyi kazandırır. İşçiler çıktıktan sonra net ve yakın çekim fotoğraflar paylaşırsanız bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir.Arkadaşlar kasius un birsürü çeşidi var hangisi olduğuna dair bilgi verirmisiniz?