Myrmicinae alt familyasından alate(Dişi).Dün Gece Balkonumda otururken ışığa kondu ve bende test tüpüne koydum kraliçe gibi duruyor kraliçeyse hangi tür yardım edebilecek biri var mı?
Hocam hangi ilde buldunuz?Dün Gece Balkonumda otururken ışığa kondu ve bende test tüpüne koydum kraliçe gibi duruyor kraliçeyse hangi tür yardım edebilecek biri var mı?
İçinde bulunduğu tüp 16x160mm mi?Dün Gece Balkonumda otururken ışığa kondu ve bende test tüpüne koydum kraliçe gibi duruyor kraliçeyse hangi tür yardım edebilecek biri var mı?
Myrmica rubra değil, aphaenogaster cinsi. Splendida gruptan olması muhtemel.İçinde bulunduğu tüp 16x160mm mi?
Myrmica rubra olduğunu düşünüyorum, farklı açılaradan fotoğraflar atabilir misin?
Petiole ve thoraxı aphaenogaster ile uyumsuz.Myrmica rubra değil aphaenogaster cinsi
Bana aphaenogaster gibi geldi ama myrmica rubra olmadığı kesin.Petiole ve thoraxı aphaenogaster ile uyumsuz.
Neden myrmica rubra olmadığını düşünüyorsun?Bana aphaenogaster gibi geldi ama myrmica rubra olmadığı kesin
Hocam myrmica gibi görünmüyor, ikisini de tanıyorum.Neden myrmica rubra olmadığını düşünüyorsun?
Benim şu ana kadar en çok benzetebildiğim myrmica oldu, tabi bu fotoğraf yetersiz.Hocam myrmica gibi görünmüyor, ikisini de tanıyorum.
SakaryadaHocam hangi ilde buldunuz?
Göz konumlanması, genel vücuttaki pürüzsüzlük, thorax yüksekliği, petiole şekli, rengi ve kafa yapısından dolayı aphaenogaster olduğunu düşünüyorum.Fotolar bu şekilde
Aphaenogaster ile ilgili kanat dökme/dökmeme ihtimalini bilmiyorum ama 1 hafta yumurtlamasını bekleyebilirsin.Kanatlarını daha dökmemesi normal mi
TeşekkürlerAphaenogaster ile ilgili kanat dökme/dökmeme ihtimalini bilmiyorum ama 1 hafta yumurtlamasını bekleyebilirsin.