Bugün buldum. Sırtı kambur gibi ve kanat izine benzer simetrik 2 oyuk gibi yer vardı. Eğer belli olmuyorsa yazın. Tekrar çekmeye çalışacağım.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Messor ne peki? Messorun da alt türleri var ya capitus vs.Messor cinsi bir kraliçe.
Messorlarda tür tespitini çıplak gözle tespit etmek çok mümkün değil, detaylı makro çekimler gerekli.messor ne peki messorunda alt türleri var ya capitus fln
Bahsettiğiniz şey tür, alt tür türün de altındaki basamaktır. Ve Messor cinsinde tür tespiti alet benzeri bir şey olmadan imkansızdır. Ayrıca tür tespiti spesifik olmayan türlerde bu fotoğraflarla tür tespiti beklemek saçma bence, zaten cinsi zar zor anlaşılıyor...messor ne peki messorunda alt türleri var ya capitus fln
Hocam messorlarda tür tespitinin çok farkındalık yaratmadığını biliyorum, bu doğru bir bilgi mi?Bahsettiğiniz şey tür, alt tür türün de altındaki basamaktır. Ve Messor cinsinde tür tespiti alet benzeri bir şey olmadan imkansızdır. Ayrıca tür tespiti spesifik olmayan türlerde bu fotoğraflarla tür tespiti beklemek saçma bence, zaten cinsi zar zor anlaşılıyor...
Yani Messor cinsinde tür tespitinin tek artı özelliği beslediğin türün bilimsel adını biliyor olman. Türlerin tamamında bakım açısından bir fark yok. Belki yediği tohum çesitleri farklıdır o kadar.Hocam messorlarda tür tespitinin çok farkındalık yaratmadığını biliyorum, bu doğru bir bilgi mi?
Teşekkürler.Yani Messor cinsinde tür tespitinin tek artı özelliği beslediğin türün bilimsel adını biliyor olman. Türlerin tamamında bakım açısından bir fark yok. Belki yediği tohum çesitleri farklıdır o kadar.
Yaşam biçimlerindeki bazı şeyler farklı olabilir, beslenmeleri vs.Yani Messor cinsinde tür tespitinin tek artı özelliği beslediğin türün bilimsel adını biliyor olman. Türlerin tamamında bakım açısından bir fark yok. Belki yediği tohum çesitleri farklıdır o kadar.
Teşekkürler.Yaşam biçimlerindeki bazı şeyler farklı olabilir, beslenmeleri vs.