Merhabalar dün akşam saatlerinde tenis kortunun üstünde tek başına bu karıncayı buldum yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
lasisus niger, camponotus veya formica olabilirMerhabalar dün akşam saatlerinde tenis kortunun üstünde tek başına bu karıncayı buldum yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
kraliçenin koyu bir gövdesi ve açık renkli kanatları var bu yaygın türlerden biri olan lasisus niger yani kara bahçe karıncası olabilir yüksek ihtimalle hocamMerhabalar dün akşam saatlerinde tenis kortunun üstünde tek başına bu karıncayı buldum yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
eminmisinMessor prensesi.
lasisus niger, camponotus veya formica olabilir
kraliçenin koyu bir gövdesi ve açık renkli kanatları var bu yaygın türlerden biri olan lasisus niger yani kara bahçe karıncası olabilir yüksek ihtimalle hocam
eminmisin
dediginiz gibi messorda olabilir fakat resimde kafa yapısı boyutu gövdesi ne kadar boyutta detaylı gözükmüyorMessor prensesi.
messor veya dediklerimde olabilir veya sizin dediklerinizde fakat detaylı bir bilgi yok resimdekine göre söylüyorumAbdomen ve thorax bağlantısına bak dostum. Bilmeden konuşma başkaları kötü etkileniyor. Lasius bu kadar büyük thorax sahibi değil. Camponotus abdomen ile thorax bağlantısı çok az görünür. Formica daha küçük ve abdomen segmentleri bellidir. Yani yakın bile değiller. Lütfen yanlış bilgileri kesin bilgi gibi yayma.
Abdomen çizgileri abdomen boyu thorax yapısı(tam görülmesede) kendini belli ediyor uçuş zamanlarıda olduğundan yüksek ihtimalle messor.dediginiz gibi messorda olabilir fakat resimde kafa yapısı boyutu gövdesi ne kadar boyutta detaylı gözükmüyor
messor veya dediklerimde olabilir veya sizin dediklerinizde fakat detaylı bir bilgi yok resimdekine göre söylüyorum
kafasının ne kadar büyük oldugu gövde dayanıklımı degilmi rengi tam olarak ne ben rengini tam olarak göremiyorumAbdomen ve thorax bağlantısına bak dostum. Bilmeden konuşma başkaları kötü etkileniyor. Lasius bu kadar büyük thorax sahibi değil. Camponotus abdomen ile thorax bağlantısı çok az görünür. Formica daha küçük ve abdomen segmentleri bellidir. Yani yakın bile değiller. Lütfen yanlış bilgileri kesin bilgi gibi yayma.
Abdomen çizgileri abdomen boyu thorax yapısı(tam görülmesede) kendini belli ediyor uçuş zamanlarıda olduğundan yüksek ihtimalle me
hocam çok dogru bir bilgi verdiniz haklısınız messor yüksek ihtimalAbdomen çizgileri abdomen boyu thorax yapısı(tam görülmesede) kendini belli ediyor uçuş zamanlarıda olduğundan yüksek ihtimalle messor.