Attim farkli fotograflar da bakabilir misinizKraliçe gibi duruyor. Yandan fotoğraf atarsanız daha iyi olur.
Ya da numaranizi paylasabilirseniz direkt Video atayim cok belli oluyor ordaKraliçe gibi duruyor. Yandan fotoğraf atarsanız daha iyi olur.
Emin misiniz bir arkadas kralice dediErkek yani prens
Evet eminimEmin misiniz bir arkadas kralice dedi
Saliyim mi yoksa 1 hafta bekletsem mi resimden ne kadar anladiniz Emin olamiyorum yanlis anlamayin lutfenEvet eminim
Erkek prens salabilirsinizSu da farkli resimleri Video yukleyemiyorum numaranizi verirseniz atarim videoyu cok daha net
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Attim farkli fotograflar da bakabilir misiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ya da numaranizi paylasabilirseniz direkt Video atayim cok belli oluyor orda
Sal dostum, başının büyüklüğünden anlaşılıyorSaliyim mi yoksa 1 hafta bekletsem mi resimden ne kadar anladiniz Emin olamiyorum yanlis anlamayin lutfen
Ben de antenlerinden kralice diye dusundumİlk fotoğrafta kafa boyutu belli olmadığı için antenlere bakarak kraliçe demiştim ama yeni attığınız fotoğraflardan prens olduğu anlaşılıyor.
Antenlerden kraliçe ayrımı yapmak yanlış. Kafa boyutuna, thorax kısmına ve abdomene bakılmalı.Ben de antenlerinden kralice diye dusundum
Antenler prens-prenses ayrımı için kullanılabiliyor. Prenslerin antenleri daha dipten kırılıyor prenseslere göre.Antenlerden kraliçe ayrımı yapmak yanlış. Kafa boyutuna, thorax kısmına ve abdomene bakılmalı.
Evet, salabilirsiniz.Bu kesinlikle prens degil mi arkadaslar saliyorum oyle ise
Kesin bulursun nasıl diyebiliriz ki? Bulabilirsin de bulamayabilirsin de.Saldim Gitti, bunu buldugum civarda kesin kralice bulur muyum ? 3 saattir yuruyorum Park bahce birakmadim