Eyw hocam sağolunHer ikisi de işçi
![]()
İşçi ile kraliçe ayrımı için kendi çektiğim fotoğraflardan hazırladığım bu görseli bırakıyorum
Her ikisi de işçi
![]()
İşçi ile kraliçe ayrımı için kendi çektiğim fotoğraflardan hazırladığım bu görseli bırakıyorum
Lasius cinsi kraliçe.Hocam buldum sanırım ama karınca olduğundan emin değilim
Aha ilk kraliçem.Lasius cinsi kraliçe.
Hocam şuan bir tık sevinç patlaması yaşıyorum. 😄😄😄Lasius cinsi kraliçe.
Hocam şu şekil bir ortam hazırladım hafif buğulu gözüküyor ama uygundur dimi ?Lasius cinsi kraliçe.
Setupı hazırladıktan sonra, kraliçeyi koymadan önce kuru bir pamukla içerisini biraz silin. Çok nemli ve ıslak kalmış ortam, kraliçeyi çıkartıp müdahale edebilirsiniz.Aha ilk kraliçem.
Hocam şuan bir tık sevinç patlaması yaşıyorum. 😄😄😄
Hocam şu şekil bir ortam hazırladım hafif buğulu gözüküyor ama uygundur dimi ?
Yaptım hocam çok teşekkürler yardımınız içinSetupı hazırladıktan sonra, kraliçeyi koymadan önce kuru bir pamukla içerisini biraz silin. Çok nemli ve ıslak kalmış ortam, kraliçeyi çıkartıp müdahale edebilirsiniz.
Fotoğrafını at hocam, eksik veya hatalı yaptıysan düzeltelim, ilk kraliçenin mefta olmasını istemiyoruz.Yaptım hocam çok teşekkürler yardımınız için
Hocam isterseniz Instagram üzerinden video atayım direkt yaptığım herşeyi görmüş olursunuz hemFotoğrafını at hocam, eksik veya hatalı yaptıysan düzeltelim, ilk kraliçenin mefta olmasını istemiyoruz.