Bugün saat 16.15 gibi evimin çatı katında buldum türü nedir kraliçe mi bilen yardımcı olursa sevinirim. Eğer kraliçe ise 5. Katta buldum çiftleşmemiş olabilir mi ?
1 Hafta kendi halinde kalsın sonra bakarsınız.Geçici olarak şırıngaya koydum klasik test tüpü mantığı ile kanatları nemliymiş ilk başta yapıştı bir nebze şırıngaya koyduktan sonra direk pamuğa gidip üzerinde gezmeye başladı su falan içti karanlık şekilde muhafaza edip bir yere koydum kaç gün sonra kontrol etmeliyim 1 hafta hiç ellemeyeyim mi
Teşekkür ederim1 Hafta kendi halinde kalsın sonra bakarsınız.
Haberdar ederim ama ilk izlenimim ıslak pamuğa direk yanaştı sanki duş alıyor. İlk gün olduğu için kontrol ettim karınca nemli idi boğuldu sandım ama ölmemiş ıslak seviyor galiba.Hocam durumdan haberdar ederseniz 1 hafta sonunda çok mutlu olurum.
Aynen öyle yapıyorlar genelde.Haberdar ederim ama ilk izlenimim ıslak pamuğa direk yanaştı sanki duş alıyor ilk gün olduğu için kontrol ettim karınca nemli idi boğuldu sandım ama ölmemiş ıslak seviyor galiba
Kaç gündür bekliyorsun kanat dökmesini ?Aynen öyle yapıyorlar genelde.
Bende şu an Lasius prensesi var oda sürekli orda takılıyor.Kanat dökmesini bekliyorum.
Sizinkide kanatlı diye süreci merak ediyorum.
Çok ufak bı parça bıraktı.4 hafta oluyo bekliyorum hala.Kaç gündür bekliyorsun kanat dökmesini ?
Beslemeye başla bence 1-2 hafta içinde. 4 hafta çok değil mi?Çok ufak bı parça bıraktı.4 hafta oluyo bekliyorum hala.
Evet evet besledim zaten 1-2 hafta önce şekerli su ile ama hiç gelmedi bakmadı bile.Beslemeye başla bence 1 2 hafta içinde 4 hafta çok değil mi