Bahçede kümes inşa ederken bi anda bir yerden çıkıverdi, ben de hemen aldım bardağa koydum. Kraliçe mi? Kraliçeyse cinsi nedir?
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben önceki haftalarda kendilerinden fazlaca istanbulda gördüm ama bildiğim kadarı ile istanbulda değilsinizHangi ilde bulundu? Bulmayı istediğim türlerden biri.
Değilim ama yakınım. Yaşadığım yerde kolonilerini de gözlemledim fakat kraliçelerini 5 yıldır hiç bulamadım. Fotoğraf koleksiyonuna katmak için arıyorum, bakalım.Ben önceki haftalarda kendilerinden fazlaca istanbulda gördüm ama bildiğim kadarı ile istanbulda değilsiniz
Bursa Davutdede Uyumayan Kütüphanenin önündeki parkta geçen sene bulmuştum, bu sene bulamadım. Şuan koloni oldular ve aktif olarak @Ares bakıyor koloniye.Değilim ama yakınım. Yaşadığım yerde kolonilerini de gözlemledim fakat kraliçelerini 5 yıldır hiç bulamadım. Fotoğraf koleksiyonuna katmak için arıyorum, bakalım.
yok sadece kralice ciktiCamponotus lateralis group' tan bir kraliçe. Topraktan sadece kraliçe mi çıktı yoksa işçi veya yumurta da var mıydı?
Tekirdağ da buldum kendi evimin bahcesindeHangi ilde bulundu? Bulmayı istediğim türlerden biri.
bakımı hakkinda bilgide verirseniz cok sevinirim hobide yeniyimde teşekkürler şimdidenCamponotus lateralis group' tan bir kraliçe. Topraktan sadece kraliçe mi çıktı yoksa işçi veya yumurta da var mıydı?
Hakkında rehber konu açıldıbakımı hakkinda bilgide verirseniz cok sevinirim hobide yeniyimde teşekkürler şimdiden